Produkter

Memories By Julia är stolta över att visa er en kollektion av de finaste produkterna på marknaden.

Produkterna vi erbjuder våra kunder är handgjorda och tillverkade utav oss, i vår egna ateljé! Vi har ett stort utbud med flera olika sorters produkter och har definitivt något som passar just ditt hem och din stil, eftersom ni under er personliga bildvisning får vara med och skräddarsy era egna tavlor och produkter!

Några veckor efter er fotografering, alternativt direkt efter er fotografering om ni åker långt, ses vi igen i ateljén på en bildvisning. Då sitter vi ned i vårt bildvisningsrum, fikar och i lugn och ro tittar på bilderna från er fotografering. Här väljer ni vilka produkter ni vill pryda era favoritbilder med. Under bildvisningen designar vi tillsammans en kollektion av era favoritbilder, och ni får möjlighet att välja färg, form och produkt utefter vad som passar just ert hem och era behov. 

Vill ni ha en serie i ett fotoalbum att bläddra i, som du själv har från din bebisfotografering när du var liten? Eller vill ni se er busiga familjebild stort på väggen i en vacker, handgjord, svensktillverkad ram som matchar inredningen i vardagsrummet?

Hos oss får man också en egen, personlig mobilapp, med de bilder ni köper i produkter på bildvisningen, utan kostnad! Dessa bilder kan ni använda på era sociala medier och ha som bakgrundsbild på er telefon. 

Vi säljer även presentkort i valfritt belopp vilket är en mycket uppskattad present att ge bort, eller att önska sig på exempelvis babyshower, dop eller 1årskalas. 

Maila oss för att få fullständig prislista på våra produkter. Här nedan kommer lite prisexempel på några av våra produkter.

PRISEXEMPEL:

Vackert, handgjort album med en serie på 10 bilder från 4150 kr

Handgjord bordsförstoring inkl. handgjord träram  i måttet 18×24 från 895 kr. 

Ovan hittar ni ett axplock av vårt dagliga arbete i ramverkstaden. Mer inspiration från vårt jobb i ramverkstaden hittar ni dagligen på våra sociala medier. 

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden