fbpx

Produkter

Memories By Julia är stolta över att visa er en kollektion av de finaste produkterna på marknaden.

Produkterna vi erbjuder våra kunder är handgjorda och tillverkade utav oss, i vår egna ateljé! Vi har ett stort utbud med flera olika produkter och har definitivt något som passar just ditt hem och din stil, eftersom ni under er personliga bildvisning får vara med och skräddarsy era egna tavlor och produkter!

Några veckor efter er fotografering, alternativt direkt efter er fotografering om ni åker långt, ses vi igen i ateljén på en bildvisning. Då sitter vi ned i vårt bildvisningsrum, fikar och i lugn och ro pratar igenom vad ni vill göra med de vackra bilderna från er fotografering. Under bildvisningen designar vi tillsammans en kollektion av era favoritbilder, och ni får möjlighet att välja färg, form och produkt utefter vad som passar just ert hem och era behov. Vill ni ha en serie i ett fotoalbum att bläddra i, som du själv har från din bebisfotografering när du var liten? Eller vill ni se er busiga familjebild stort på väggen i en vacker, handgjord ram som matchar inredningen i vardagsrummet, och därmed varje dag minnas just det ögonblicket?

Nedan hittar ni ett axplock av vårt dagliga arbete i ramverkstaden.

Ni får tillfälle att titta, klämma och känna på alla våra produkter under er fotografering och på er bildvisning. Tills dess, får ni här en liten tjuvkik på en del utav vårt produktsortiment. Mer inspiration från vårt jobb i ramverkstaden hittar ni dagligen på våra sociala medier. Maila oss gärna för att få fullständig prislista på våra produkter.

Hos oss får man också en egen, personlig mobilapp, med de bilder ni köper i produkter på bildvisningen, utan kostnad! Dessa bilder kan ni använda på era sociala medier och ha som bakgrundsbild på er telefon.

Vi har vackra handgjorda album med en serie på 10 bilder, från 2750 kr och handgjorda bordsförstoringar inkl. standardram från 695 kr. 

Scroll to Top

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden