Smash the cake

Smash the cake - 1årsfotografering

Kombinera vanliga 1årsporträtt med ett riktigt tårtkalas i vår studio i Tidaholm i mitten av Skaraborg, där ni själva väljer färgtema. Smash the cake är en fotografering som barnen älskar!

Vi var först i Sverige med att lansera Smash the cake som är en idé hämtad från USA. Smash the cake har snabbt blivit ett mycket populärt koncept med kunder som besöker vår ateljé från hela Norden för denna unika fotograferingsidé.

Ännu en anledning till att välja just smash the cake, är att vi fångar
naturlig nyfikenhet och mycket bus på bild, när ert barn upptäcker att
de får kladda bäst de vill med tårtan. Här fångar vi verkligen barnens personlighet på bild!

En unik och rolig fotografering

Vi ser alltid till att fotograferingen blir avslappnad genom att leka och busa med ert barn. Vi är specialiserade barnfotografer och har valt att inrikta oss på just barn, eftersom det är det som våra hjärtan klappar extra för. Vi är dem som leker och sjunger (kanske lite falskt..) med ert barn tills vi får de naturliga och härliga bilderna som vi är ute efter.

Den första halvtimman tar vi vanliga barnporträtt, där det också finns möjlighet att kombinera med något syskonporträtt eller familjeporträtt om man önskar. Andra halvtimman dukar vi fram tårta, ballonger och vimplar efter det färgtema ni har valt. Klassiska 1årsporträtt samt bilder som verkligen speglar ert barns nyfikenhet och busiga personlighet med tårkladd. Välkomna att boka en Smash the cake, ett minne för livet!

Förslag på färgteman

Vad önskar ni för färg på ert tema? Rosigt rosa, himmelskt blått eller en färgglad pastelldröm? Vi har vimplar, ballonger och annan rekvisita i många olika färger. Här kan ni få lite inspiration på färgteman från våra tidigare fotograferingar. Både Angelica och Julia fotar smash the cake.

Pris: 1500 kr

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan produkter med de bilder ni förälskar er allra mest i, helt utan köptvång. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er riktiga minnen för livet. För en komplett prislista på produkter, maila oss! 

Vi erbjuder räntefri delbetalning upp till 12 mån med Svea Ekonomi. 

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden