fbpx

Smash the cake

En fotografering barnen älskar!

Kombinera vanliga 1årsporträtt med ett riktigt tårtkalas i vår studio i Tidaholm i mitten av Skaraborg, där ni själva väljer färgtema. Smash the cake är en fotografering som barnen älskar!

Vi var först i Sverige med att lansera Smash the cake som är en idé hämtad från USA. Smash the cake har snabbt blivit ett mycket populärt koncept med kunder som besöker vår ateljé från hela Norden för denna unika fotograferingsidé.

Ännu en anledning till att välja just smash the cake, är att vi fångar
naturlig nyfikenhet och mycket bus på bild, när ert barn upptäcker att
de får kladda bäst de vill med tårtan. Här blir det inget inlärt
kameraleende.

Så här går det till

Jag ser alltid till att fotograferingen blir avslappnad genom att leka och busa med ert barn. Jag är specialiserad barnfotograf och har valt att inrikta mig på just barn, eftersom mitt hjärta klappar extra för dem. Jag är den som leker och sjunger (kanske lite falskt..) med ert barn tills vi får de naturliga och härliga bilderna som vi är ute efter.

Den första halvtimman tar vi vanliga 1årsporträtt, där det också finns möjlighet att kombinera med något syskonporträtt eller familjeporträtt om man önskar. Andra halvtimman dukar vi fram tårta, ballonger och vimplar efter det färgtema ni har valt. Klassiska 1årsporträtt samt bilder som verkligen speglar ert barns nyfikenhet och busiga personlighet med tårkladd. Välkomna att boka en Smash the cake, ett minne för livet!

Förslag på färgteman

Vad önskar ni för färg på ert tema – rosigt rosa, himmelskt blått eller naturligt grön? Vi ha vimplar, ballonger och annan rekvesita i många olika färger. Här kan ni få lite inspiration från tidigare fotograferingar. 

Följ gärna vår instagram för mer inspiration från våra dagliga fotograferingar.

Pris: 1500 kr

Bilder och produkter köps till separat utöver fotograferingsavgiften. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om våra produkter som vi tillverkar själva i vår ramverkstad i ateljén, som ger er riktiga minnen för livet. För komplett prislista på produkter, maila oss för mer information.

Låt mig presentera vår nya succé!

Smash the cake NATURE

En ny twist av vårt superpopulära koncept smash the cake, där vi kombinerar en fotografering vanliga 1årsbilder med tårtkalas och nu även blomsterhav. Jag älskar mina utomhusfotograferingar så i och med detta konceptet får jag chansen att plocka in naturen och alla underbara texturer, material och färger till studion. Väljer ni smash the cake nature ingår det en naked cake dekorerad med blommor, ballonger i jordnära färger och blomstervimpel.
Scroll to Top

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden