Porträttfoto bebis smash the cake

Dela

Facebook

Varför ska jag boka ’Smash the Cake’?

Om ni vill fira ert barns första födelsedag med bilder som blir roliga och fina minnen för livet, så är smash the cake något för er! Under en session tar vi både klassiska 1årsbilder utan tårta, och busiga tårtbilder där ni själva väljer färgtema. Smash the cake blir en rolig upplevelse för hela familjen och som en bonus, blir bilderna värdefulla minnen!

Vi var först i Sverige med att lansera smash the cake som är en fotoidé hämtad från USA där det också kallas cake smash. Detta blev snabbt ett väldigt populärt koncept här i Sverige och vi har idag kunder som besöker oss från hela Norden för denna unika fotografering.

Det som oftast är mest uppskattat med konceptet är att under den här fotograferingen kan vi verkligen fånga barnets nyfikenhet och bus på bild. Under tårtdelen blir det inga uppstyrda bilder utan här får vi avslappnade porträttbilder där vi verkligen fångar ert barns personlighet.

smash the cake bevis skrattar

Under den första halvtimman när vi tar de klassiska porträttbilderna finns det också möjlighet att kombinera med några fina syskon- eller familjeporträtt innan vi dukar fram tårtan. Passa gärna på att föreviga syskonen eller hela familjen när ni ändå besöker en fotograf. Här kan du läsa mer om fenomenet som tagit Sverige med storm senaste åren!

När man väljer färgtema till smash the cake har vi förslag på färgteman under vår sida om samt på vår instagram där vi uppdaterar mer dagligen. Men har ni en ny idé om färgtema till ert barns smash the cake, är vi öppna för förslag! Vi älskar nya idéer.

En nyhet i vårt utbud bland färgteman till smash the cake är vårt färgtema vi kallar smash cake nature, som ger ett lite mer avskalat och stilrent uttryck. Här får man en naked cake som vi dekorerar med blommor. Ett favorittema om ni frågar mig!

porträttfoto bebis och tårta

I fotograferingskostnaden ingår det en riktig tårta utefter ert färgtema, lån av vimplar, ballonger, tyllkjol eller hängselbyxor. Vi har ballonger, vimplar, hängselbyxor och tyllkjolar i regnbågens alla färger. Vi har också ett stort utbud av annan rekvisita i studion som man gärna får låna till sin barnfotografering.

Vi har ofta väldigt högt tryck på bokningar så det är alltid bra att vara ute i 2-3 månaders förväg när man bokar in sin session hos oss. Ibland kan vi få luckor med kort varsel ifall våra minsta kunder blir sjuka tätt inpå sin fotografering. Så är man ute i sista sekund med sin bokning, kan man alltid höra av sig och kolla läget. Oftast hittar vi en tid som passar!

Välkomna att boka er smash the cake, som blir en rolig upplevelse och ett fint minne för livet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden