Familjefotografering

Familjefotografering i Skaraborg

För oss är det viktigt att fotograferingen upplevs som rolig och avslappnad!

Hos oss busar vi och leker fram äkta och naturliga uttryck tills barnen (& ni föräldrar!) inte ens märker att vi är där med kameran. Vi strävar efter att skapa avslappnade och genuina familjebilder som speglar just er familj, och bilderna blir sedan värdefulla minnen för livet. 

Vi väljer våra fotoplatser med stor omsorg för bästa resultat och vi har flera smultronställen ett stenkast från våran studio i Tidaholm, Skaraborg, där vi vet att vi tillsammans kommer skapa magiska resultat. Har ni ett alldeles eget favoritställe, exempelvis om ni bor på en familjegård där ni vill föreviga hela släkten, så fotograferar vi mer än gärna där för att bilderna ska bli extra betydelsefulla för just er i framtiden. 

Frågor & svar

Familjefotografering är något man kan göra året om! Alla årstider är fina, och har sin charm. Dessutom blir en familjefotografering utomhus väldigt avslappnad och lekfull. Det går också självklart bra att göra sin familjefotografering i vår stora fotostudio i Tidaholm året om. Studion är bra att ha som plan B vid dåligt väder eller om man hellre vill ha stilrena och tidlösa bilder på väggen hemma. Det finns dock några saker man gärna får ha i åtanke. Dels är det ofta högsäsong för fotografering under sommarhalvåret, och då är det bra att vara ute i god tid om man är nyfiken eller vill boka en tid. Vi släpper bland annat några få helgtider varje år som snabbt blir fullbokade några månader i förväg. Dessa tider är väldigt eftertraktade om man vill samla hela familjen vid ett tillfälle för en släktfotografering till mor- och farföräldrar.

För en familjefotografering så avsätter vi alltid 60 minuter. Det är gott om tid för en familjefotografering, och under den här tiden finns det möjlighet att ta flera olika konstellationer. Många som besöker oss för en familjefotografering passar även på att ta lite enskilda kort på barnen samt några syskonbilder också. Allt efter era önskemål!

Vi erbjuder ett standardpaket som kostar 1250 kr, och då ingår 60 minuter fotografering, där ni kan ta flera bilder med olika konstellationer av familjemedlemmar. Vi planerar och väljer plats med omsorg för fotograferingen och efter era önskemål, samt att vi även bokar en bildvisning med er i efterhand. Notera att det här priset bara inkluderar själva fotograferingen, och att man sedan väljer vilka bilder och produkter som man vill köpa, under själva bildvisningen, helt utan köptvång.

Kort och gott bör alla ha kläder som de trivs i! Det är lättare att känna sig avslappnad och i ögonblicket när man bär kläder som man gillar. Ett annat tips är att klä sig efter säsong. Vi har skrivit ett blogginlägg om just det här ämnet, om du vill veta mer!

Pris: 1250 kr

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan produkter med de bilder ni förälskar er allra mest i, helt utan köptvång. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er riktiga minnen för livet. För en komplett prislista på produkter, maila oss! 

Vi erbjuder olika betalningsalternativ, även räntefri delbetalning upp till 12 mån.

Portfolio

Här kan ni få inspiration från några tidigare familjefotograferingar. 

Följ gärna vår instagram för mer daglig uppdatering!

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden