Om oss

Marcus Staf

Marcus har jobbat under Memories By Julia i över 3 år med inriktning mot företagskunder. Marcus är skapar reklammaterial åt företag och har många bra referenser i bagaget såsom Marbodal, Tidaholms Sparbank och Tidaholms Kommun.

Park Media är vår hemsida för företag.

Judith Friman

Judith är ansvarig för ramverkstan och produktionschef på Memories By Julia. Hon står bakom allt handgjort arbete bakom våra fantastiska produkter! Står hon inte i ramverkstan, eller håller i en bildvisning är hon kanske med Marcus som fotograf på ett av våra reklamjobb för Park Media

Julia Staf

Här är jag! 

Ansiktet bakom företaget och jag som är grundare till Memories By Julia. Spindeln i nätet så att säga. Jag älskar mötet med människor och efter tio år som fotograf, älskar jag fortfarande att gå till jobbet där jag får vara mitt kreativaste jag!

Ni kan läsa mer om min unika entreprenörsresa lite längre ner.

Angelica Lidén

Angelica  är fotograf och har porträttfotograferingar i studion, precis som Julia. Angelica har även huvudansvaret inne på kontoret med allt administrativt arbete, som är så mycket mer än vad man tror! Angelica är vår ”allt-i-allo” och som är den som har stenkoll på allt! 

Historien bakom Memories By Julia

Julias Fotografier växte fram genom ett guldår som UF-företag och jag startade företaget nyss fyllda 18 år och innan jag hunnit ta studenten. En livslång dröm gick i uppfyllelse.

Jag har uppmärksammats mycket genom mina år som fotograf och företagare. Bland annat har jag under mina tio år hunnit ta emot över 20 olika utmärkelser och blev 2013 utsedd som en av Sveriges främsta entreprenör under 20 år. Jag har även ett Gesällbrev inom fotografi, vilket är ett hantverksbevis på att man håller professionell standard inom fotografyrket.

Nu när jag själv har blivit mamma, har jag mer förståelse för hur värdefullt mitt arbete är. Jag vet att tiden bokstavligt talat springer iväg med en liten hemma, och jag vet att man tänker så ofta att ”det där ska jag ta tag i”. Tex, när det gäller att sammanställa alla tusentals mobilbilder till en fin fotobok från första året.. Därför inser jag också nu hur himla viktigt mitt yrke är och att det är så otroligt viktigt att besöka en professionell barnfotograf! Gör det, för att stanna tiden, och för att få hjälp med kvalitetsprodukter som faktiskt kommer hålla hela ditt barns liv. Fotografier är en av få saker som ökar i värde, för varje dag som går.

Min starka sida som entreprenör är att jag hela tiden utvecklas och vill utveckla min verksamhet. Jag var bland de första fotograferna i Sverige med att lansera det unika fotograferingskonceptet smash the cake som snabbt blivit populärt. Jag är också en av få fotografer i Sverige som har utbildat mig internationellt som nyföddfotograf. Efter att vi byggde om till ramverkstad för ett par år sedan är vi en av få fotografer i Sverige som erbjuder våra kunder egna, handgjorda produkter! Något vi är riktigt stolta över. 

Istället för att fotografera lite av allt möjligt, har jag valt att specialisera mig på det jag brinner allra mest för. Jag älskar att vara barnfotograf, barnens underbara skratt och att få bjuda på mig själv i en timma utan att verka knäpp är på riktigt, det absolut bästa jag vet!

Ingen dag på vårt jobb är den andra lik, och det vi alla älskar mest med vårt jobb är alla möten med nya människor! Besöker ni oss kan vi garantera att vi lägger ner hela vår själ i vårt arbete.  
Varmt välkomna till mig, och mitt underbara team, på Memories By Julia.

Kanske känner du till mig via mitt fotoprojekt Projekt Minea?
De senaste åren har vi blivit uppmärksammade i media genom mitt fotoprojekt för att hylla barn med särskilda behov och unika, helt fantastiska utseenden. Min älskade brorsdotter Minea som föddes med det ovanliga syndromet, Apert Syndrom, är min inspirationskälla till projektet (& till mycket annat i mitt liv). Läs gärna mer om Projekt Minea och hjälp oss att synliggöra och hylla barn med särskilda behov.

”Being different actually meant that you can make a difference” 

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden