Familjefotograf

En avslappnad familjefotografering

För oss är det viktigt att hela fotograferingen upplevs som rolig och avslappnad!

Hos oss busar vi och leker fram äkta och naturliga uttryck tills barnen (& ni föräldrar!) inte ens märker att vi är där med kameran. Vi garanterar avslappnade och genuina familjebilder som speglar  just er familj, och bilderna blir sedan värdefulla minnen för livet. 

Vi väljer våra fotoplatser med stor omsorg för bästa resultat och vi har flera smultronställen ett stenkast från våran studio i Tidaholm, i centrala Skaraborg, där vi vet att vi tillsammans kommer skapa magiska resultat. Har ni ett alldeles eget favoritställe, exempelvis om ni bor på en familjegård där ni vill föreviga hela släkten, så fotograferar vi mer än gärna där för att bilderna ska bli extra betydelsefulla för just er i framtiden. 

Pris: 1250 kr

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan produkter med de bilder ni förälskar er allra mest i, helt utan köptvång. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er riktiga minnen för livet. För en komplett prislista på produkter, maila oss! 

Vi erbjuder räntefri delbetalning upp till 12 mån med Svea Ekonomi. 

Portfolio

Här kan ni få inspiration från några tidigare familjefotograferingar. 

Bilder tagna av både Angelica och Julia.

Följ gärna vår instagram för mer daglig uppdatering!

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden