fbpx

Familjefotograf

Specialiserad familjefotograf

Vi är specialiserade familj- och barnfotografer och har över 10 års erfarenhet. För oss är det oerhört viktigt att hela fotograferingen upplevs som rolig och bekväm. 

Hos oss hittar ni inga stela gruppbilder, vi busar och leker fram äkta och naturliga uttryck tills barnen (& ni föräldrar!) inte vill att fotograferingen ska ta slut. Vi garanterar avslappnade och genuina familjebilder som speglar  just er familj, och tillsammans skapar vi minnen för livet. Ni får gärna kika på tips kring klädval i vår blogg.

Vi väljer våra fotoplatser med stor omsorg för bästa resultat och vi har flera smultronställen ett stenkast från våran studio i Tidaholm, i centrala Skaraborg, där vi vet att vi tillsammans kommer skapa magiska resultat. Har ni ett alldeles eget favoritställe med fantastisk historia, exempelvis om ni bor på en familjegård där ni är fjärde generationen, så fotograferar vi mer än gärna där för att bilderna ska bli extra betydelsefulla för just er i framtiden. 

Pris: 1250 kr

Bilder och produkter köps till separat utöver fotograferingsavgiften. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de produkter ni fastnar för med de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om våra produkter som vi tillverkar själva i vår ramverkstad i ateljén, som ger er riktiga minnen för livet. För komplett prislista på produkter, maila oss för mer information. 

Portfolio

Här kan ni få inspiration från några tidigare familjefotograferingar. 

Bilder tagna av både Angelica och Julia.

Följ gärna vår instagram för mer daglig uppdatering!

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden