fbpx

Familjefotograf

Specialiserad familjefotograf

Jag är specialiserad barnfotograf och familjefotograf, vilket är en fördel när ni vill att de små barnen ska vara med på familjeporträttet. För mig är det oerhört viktigt att hela fotograferingen upplevs som rolig och bekväm. Hos mig hittar ni inga stela gruppbilder, vi busar och leker fram äkta och naturliga uttryck tills barnen (& ni föräldrar!) inte vill att fotograferingen ska ta slut. Hos mig garanterar jag avslappnade och genuina familjebilder. Mitt mål med fotograferingen är att ni ska känna glädje och pirr i magen när ni tittar på er familjebild på väggen. För man går till en fotograf för att stanna tiden, fånga känslor, nuet och för att få ett minne för livet.

Val av plats

Jag väljer mina fotoplatser med stor omsorg och jag har riktiga smultronställen ett stenkast från min studio i Tidaholm, i centrala Skaraborg, där jag vet att vi tillsammans kommer skapa magiska resultat. Har ni ett alldeles eget favoritställe med fantastisk historia, exempelvis er familjegård där ni är fjärde generationen, så fotograferar jag där mer än gärna för att bilderna ska bli extra betydelsefulla för just er i framtiden.

Pris: 850 kr

Bilder och produkter köps till separat utöver fotograferingsavgiften. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om våra produkter som vi tillverkar själva i vår ramverkstad i ateljén, som ger er riktiga minnen för livet. För komplett prislista på produkter, maila oss för mer information.

Inspiration

Här kan ni få inspiration från tidigare fotograferingar.

Följ gärna vår instagram för mer inspiration från våra dagliga fotograferingar.

Scroll to Top

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden