fbpx

Nyföddfotograf

Stanna tiden

Det är under en väldigt, väldigt kort period er lilla bebis kommer vara sådär alldeles nyfödd, men med nyföddporträtt stannar vi tiden. En nyföddfotografering ångrar man aldrig att man gjorde, men däremot möter jag kunder varje dag i studion, som säger att de ångrar att de inte bokade en nyföddfotografering. Det går inte att spola tillbaka tiden. 

En nyföddfotografering genomförs de första veckorna efter att bebisen tittat ut för att jag ska kunna få dessa unika nyföddbilder när er lilla bebis sover. De första veckorna sover nyfödda bebisar mer och djupare, vilket krävs för att jag ska kunna posera bebisen. Därför avsätter jag också alltid 3 timmar till fotograferingen så att vi kan ta det lugnt, och har gott om tid på oss. Mycket tid går att till att mata, och söva bebisen samt att det krävs en lugn och harmonisk miljö för att få en avslappnad bebis. Därför genomförs alltid nyföddfotograferingen i min professionella fotostudio i Tidaholm där miljön är anpassad just för nyfödda bebisar. Under er nyföddfotografering finns det självklart tid till att även ta familj- och syskonporträtt om ni önskar!

Jag är en av få svenska fotografer som har utbildat mig internationellt inom nyföddfotografi, och jag har även själv, utbildat över 50 fotografer i hela Norden inom säker och professionell nyföddfotografering. Jag har stor erfarenhet av nyfödda bebisar efter tio år i branschen och säkerheten hos er bebis går alltid först. Tro det eller ej, men en del bilder från en nyföddfotografering är faktiskt montage i Photoshop då man ibland behöver en trygg hand på bebisen i vissa poser. 

Boka din nyföddfotografering i god tid!

Man bokar under tiden bebisen fortfarande ligger i magen, därför att jag garanterat ska ha en ledig tid för just er när bebis väl har kommit. Man bokar en nyföddfotografering genom att preliminärboka en tid en vecka efter beräknad förlossning. Kommer bebis tidigare än väntat, eller senare, bokar vi om tiden så den passar.

Är er bebis lite äldre, kan ni boka mig som barnfotograf och då boka en standardsession men ändå få nyföddinspirerande bilder med fin rekvisita. Maila gärna mig, så berättar jag mer!

Vi rekommenderar er att boka er nyföddfotografering runt vecka 20 i graviditeten. Vi har kunder som åker långt för att föreviga sina nyfödda bebisar hos oss och vi blir ofta uppbokade flera månader i förväg. Vänligen ta kontakt med oss, så berättar vi gärna mer om hur ni lägger en bokning redan när bebis är i magen, och om hur vårt koncept fungerar. Ibland kan vi få luckor med kort varsel, så har ni en nyfödd bebis hemma och ännu inte bokat en tid är ni välkomna att maila oss.

Pris: 1800 kr

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er minnen för livet. För komplett prislista på produkter, maila oss för mer information.

Inspiration

Här kan ni få inspiration från tidigare fotograferingar.

Följ gärna vår instagram för mer inspiration från våra dagliga fotograferingar.

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden