fbpx

Nyföddfotograf

Nyföddfotografering - för att pausa tiden.

Det är under en väldigt, väldigt kort period er lilla bebis kommer vara sådär alldeles nyfödd, men med nyföddporträtt stannar vi tiden. En nyföddfotografering ångrar man aldrig att man gjorde, men däremot möter vi kunder varje dag i studion, som säger att de ångrar att de inte bokade en nyföddfotografering. Det går inte att spola tillbaka tiden. 

En nyföddfotografering genomförs de första veckorna efter att bebisen tittat ut för att vi ska kunna få dessa unika nyföddbilder när er lilla bebis sover. De första veckorna sover nyfödda bebisar mer och djupare, vilket krävs för att vi ska kunna posera bebisen. Därför avsätter vi också alltid 3 timmar till fotograferingen så att vi kan ta det lugnt, och ha gott om tid på oss. Mycket tid går att till att mata, och söva bebisen samt att det krävs en lugn och harmonisk miljö för att få en avslappnad bebis. Därför genomförs alltid nyföddfotograferingen i vår professionella fotostudio i Tidaholm där miljön är anpassad just för nyfödda bebisar. Under er nyföddfotografering finns det självklart tid till att även ta familj- och syskonporträtt om ni önskar!

Julia är en av få svenska fotografer som har utbildat sig internationellt inom nyföddfotografering och har även själv, utbildat över 50 fotografer i hela Norden inom säker och professionell nyföddfotografering. Vi på Memories By Julia, har stor erfarenhet av nyfödda bebisar efter tio år i branschen och säkerheten hos er bebis går alltid först. Tro det eller ej, men en del bilder från en nyföddfotografering är faktiskt montage i Photoshop då man ibland behöver en trygg hand på bebisen i vissa poser. 

Nyföddfotograf i Göteborg

Boka din nyföddfotografering i god tid!

Man bokar under tiden bebisen fortfarande ligger i magen, därför att vi garanterat ska ha en ledig tid för just er när bebis väl har kommit. Man bokar en nyföddfotografering genom att preliminärboka en tid en vecka efter beräknad förlossning. Kommer bebis tidigare än väntat, eller senare, bokar vi om tiden så den passar.

Är er bebis lite äldre, kan ni boka oss som barnfotograf och då boka en standardsession men ändå få nyföddinspirerande bilder med fin rekvisita. Maila gärna oss, så berättar jag mer!

Vi rekommenderar er att boka er nyföddfotografering runt vecka 20 i graviditeten. Vi har kunder som åker långt för att föreviga sina nyfödda bebisar hos oss och vi blir ofta uppbokade flera månader i förväg. Vänligen ta kontakt med oss, så berättar vi gärna mer om hur ni lägger en bokning redan när bebis är i magen, och om hur vårt koncept fungerar. 

Ibland kan vi få luckor med kort varsel, så har ni en nyfödd bebis hemma och ännu inte bokat en tid är ni välkomna att maila oss.

Pris: 1800 kr

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de produkter ni fastnar för, med de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er minnen för livet. För komplett prislista på produkter, maila oss för mer information.

Portfolio

Här kan ni få inspiration från våra tidigare nyföddfotograferingar. Bilderna är tagna både av Angelica & Julia som båda är nyföddfotografer på Memories By Julia.

Följ gärna vår instagram för mer inspiration från våra dagliga fotograferingar.

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden