Nyföddfotograf

Nyföddfotografering - ett minne för livet!

Under en nyföddfotografering pausar vi tiden för en stund och skapar bilder som ni kommer älska och beundra i generationer. 

En nyföddfotografering genomförs de första veckorna efter att bebisen tittat ut. De första veckorna sover nyfödda bebisar mer och djupare, vilket krävs för att vi ska kunna posera bebisen. Därför avsätter vi också alltid 3 timmar till fotograferingen så att vi kan ta det lugnt, och ha gott om tid på oss. Mycket tid går att till att mata, och söva bebisen, samt att det krävs en lugn och harmonisk miljö för att få en avslappnad bebis. Därför genomförs alltid nyföddfotograferingen i vår professionella fotostudio i Tidaholm där miljön är anpassad just för nyfödda bebisar. Under er nyföddfotografering finns det självklart gott om tid till att även ta familj- och syskonporträtt om ni önskar!

Julia är en av få svenska fotografer som har utbildat sig internationellt inom nyföddfotografering och har även själv, utbildat över 50 fotografer i hela Norden inom säker och professionell nyföddfotografering. Vi på Memories By Julia, har stor erfarenhet av nyfödda bebisar efter tio år i branschen och naturligtvis går säkerheten hos er bebis alltid först. 

Hos oss är er lilla bebis i trygga händer. 

Nyföddfotograf i Göteborg

Boka din nyföddfotografering i god tid!

Boka er nyföddfotografering redan under graviditeten för att garanterat få en plats i vår kalender. Vi har endast möjlighet att ta emot ett begränsat antal nyfödda bebisar varje vecka och vår kalender blir ofta fullbokad några månader i förväg. Därför brukar det vara lagom att boka en tid för nyföddfotografering runt v.20 i graviditeten när man fått ett beräknat datum för födsel. Vi preliminärbokar då en tid för nyföddfotografering, som sedan flyttas beroende på när er bebis tittar ut!

Eftersom endast 7% av alla nyfödda bebisar tittar ut på självaste BF, får vi även luckor med kort varsel. Så har ni en nyfödd bebis hemma, men har glömt att boka tid för nyföddfotografering, så är ni alltid välkomna att höra av er!

Pris: 1800 kr

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan produkter med de bilder ni förälskar er allra mest i, helt utan köptvång. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er riktiga minnen för livet. För en komplett prislista på produkter, maila oss! 

Vi erbjuder räntefri delbetalning upp till 12 mån med Svea Ekonomi. 

Portfolio

Här kan ni få inspiration från våra tidigare nyföddfotograferingar. Bilderna är tagna både av Angelica & Julia som båda är nyföddfotografer på Memories By Julia.

Följ gärna vår instagram för mer inspiration från våra dagliga fotograferingar.

Paketerbjudande

Föreviga barnets första år! Boka både gravid-, nyfödd- och 1årsfotografering och få ettpaketpris!
2775:- för 3 fotograferingar under ett år. Ordinarie pris 4300:-

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden