fbpx

Nyföddfotograf

Stanna tiden

Det är under en väldigt, väldigt kort period er lilla bebis kommer vara sådär alldeles nyfödd, men med nyföddporträtt stannar vi tiden ni kommer älska i så många år framöver. 

En nyföddfotografering genomförs inom 14 dagar efter förlossning för att jag ska kunna få dessa unika nyföddbilder när bebisen sover. De första 14 dagarna sover nyfödda bebisar mer och djupare, vilket krävs för att jag ska kunna posera bebisen. Därför avsätter jag också alltid 3 timmar till fotograferingen så att vi kan ta det lugnt, och har gott om tid på oss att få bebisen att somna. Mycket tid går att till att mata, och söva bebisen samt att det krävs en lugn och harmonisk miljö för att få en avslappnad bebis. Därför genomförs alltid nyföddfotograferingen i min professionella fotostudio i Tidaholm där miljön är anpassad för nyfödda bebisar. Under fotograferingen finns det självklart tid till att även ta familj- och syskonporträtt om ni önskar!

Jag är en av få svenska fotografer som har utbildat mig internationellt inom nyföddfotografi, och jag är just nu den enda fotografen i Sverige som utbildar andra fotografer inom säker och professionell nyföddfotografi för tillfället. Jag har stor erfarenhet av nyfödda bebisar efter nästan tio år i branschen och säkerheten hos er bebis går alltid först. Tro det eller ej, men en del bilder från en nyföddfotografering är faktiskt montage i Photoshop då man ibland behöver en trygg hand på bebisen i vissa poser. 

Boka din nyföddfotografering i god tid!

Man bokar under tiden bebisen fortfarande ligger i magen, därför att jag garanterat ska ha en ledig tid för just er när bebis väl har kommit. Man bokar en nyföddfotografering genom att preliminärboka en tid en vecka efter beräknad förlossning. Kommer bebis tidigare än väntat, eller senare, bokar vi om tiden så den passar.

Är er bebis äldre än 14 dagar gammal, kan ni boka mig som barnfotograf och då boka en standardsession men ändå få nyföddinspirerande bilder med fin rekvisita. Maila gärna mig, så berättar jag mer!

Vi rekommenderar er att boka er nyföddfotografering i mycket god tid. Vi har kunder som åker långt för att föreviga sina nyfödda bebisar hos oss och vi blir ofta uppbokade flera månader i förväg. Vänligen ta kontakt med oss, så berättar vi gärna mer om hur ni lägger en bokning redan när bebis är i magen, och om hur vårt koncept fungerar.

Pris: 1500 kr

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er minnen för livet. För komplett prislista på produkter, maila oss för mer information.

Inspiration

Här kan ni få inspiration från tidigare fotograferingar.

Följ gärna vår instagram för mer inspiration från våra dagliga fotograferingar.

Scroll to Top

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden