Dela

Facebook

Årets Julklapp – En Familjefotografering!

Vill ni ge bort en julklapp som verkligen blir uppskattad och ett fint minne för livet? Istället för en pryl som i slutändan ändå inte används. Eller en trisslott som man ändå inte vinner något på.. Jag vet hur svårt det kan vara att köpa julklappar eller presenter till generationen som redan har allt och som inte önskar sig något. Men man vill ju ändå ge något extra fint för att visa dem uppskattning! Årets julklapp är en familjefotografering!

Hemma hos oss har vi barnens farmor som alltid ställer upp för oss. Hon är ofta barnvakt när vi jobbar mycket och vill gärna låna våra två små barn. Det är guld värt för oss! Hon hör också till den generationen som har allt och som inte önskar sig något särskilt. Men så har hon nämnt nån gång vid ett tillfälle ”åh vad roligt det skulle vara att ha ett fint kort på mig med barnbarnen”. Sagt och gjort. Årets sista höstdag möttes vi upp för att föreviga fina bilder på Susanne med sina vuxna barn, och barnbarn. Nu är årets julklappar färdiga och vi vet redan nu den fantastiska reaktionen som kommer bli på julafton när hon får öppna paketen med de fina tavlorna.

Farmor med barnbarnen i knät under en familjefotografering på hösten. Släktfotografering i solnedgången med faster, farmor, barn och barnbarn bland höstlöven.

Här är ett litet axplock av alla bilder från fotograferingen! Vi hinner alltid med olika konstellationer så man får stor variation i bilderna.

Syskonfotografering med vuxna barn som kramas. Avslappnad familjebild med sonen på pappas axlar som busar med varandra. Mamma med sina två vuxna barn på en familjefotografering.

Kanske känner ni att ni har någon i eran närhet ni vill ge lite extra uppskattning nu i jul?
Vill ni ge bort en familjefotografering i julklapp så säljer vi presentkort i valfria belopp och postar gärna presentkorten till er om ni inte har vägarna förbi vår studio i Tidaholm. Man ångrar aldrig bilderna man tog. Det blir verkligen minnen för livet! 

Varma kramar 
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden