Syskonfotografering utomhus med två barn som håller handen

Dela

Facebook

Bokar Våren & Sommaren 2024

Har du funderat på att boka in en fotografering till våren eller sommaren 2024, så är det dags att boka din tid för fotografering nu! Vi bokar just nu fotograferingar för hela året och har endast ett begränsat antal tider kvar i maj och juni 2024.

Sommaren är vår högsäsong på Memories By Julia och då är vi mer utomhus än inne i studion. Sommarmånaderna består av massor av härliga utomhusfotograferingar både bland vitsippor och äppelblom. Efter 10 års erfarenhet som fotograf har jag hittat mina riktiga smultronställen för fotograferingar, en del, bara ett stenkast från studion i Tidaholm. En utomhusfotografering är avslappnad, genuin och man får möjlighet att vara lite extra kreativ med miljön runt omkring och fånga barnen i nuet. Därför älskar jag utomhusfotograferingar!

Barnfotografering utomhus på våren bland vitsippor Syskonfotografering utomhus på våren med två barn som håller handen

Går man i tankarna på att föreviga hela familjen så tycker jag absolut att man ska boka en fotografering på våren eller sommaren. Då skapar vi magisk fina bilder utomhus bland grönska där barnen kan springa barbenta och hela familjen kan busa och leka fram äkta uttryck!

Mamma och barn förevigade under en familjefotografering utomhus Avslappnad familjebild med mamma och son

Vi älskar även att plocka in den aktuella årstiden i våra studiobilder och pyntar gärna våra fotograferingar efter säsong. Här är ett fint exempel på hur man kan få in lite sommarkänsla i sin nyföddfotografering tex med en vacker liten hårkrans.

Nyfödd bebis med blomsterkrans

Ett sista tips från mig är en nyhet som trillat in i vår ateljé, i våran ramverkstad. Underbara, tunna trälister! Här ser vi ett fint exempel på hur denna ljusa ekramen verkligen blev magi ihop med de härliga sommarbilderna tagna förra sommaren. Ett lite tips till alla utomhusfotograferingar framöver. Handgjord av oss i studion.

Handgjorda tavlor med familjebilder i ekramar

Välkommen att boka er tid för fotografering!
Varma hälsningar
Julia

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden