Bröllopsfotograf i Skaraborg

Dela

Facebook

Bröllopsfotograf i Tidaholm

På årets första och varmaste vårdag, mötte jag upp vackra Ewelinne och Daniel på Turbinhusön i Tidaholm för bröllopsfotografering. Under mina 10 år som fotograf har jag hunnit fotografera över 100st bröllop över hela Sverige ( & Thailand! ) även om bröllopen den senaste tiden inte hunnits med i den utsträckning jag fotograferade förut så älskar jag bröllopsfotografering. Solen strålade ikapp med brudparet och vi fick otroligt fina bilder. De bokade mig i 1,5 h där vi enbart fokuserade på det absolut viktigaste under bröllopsdagen – bröllopsporträtten. Fullt fokus på dem och deras fina kärlek.

Vi hann med två olika platser och jag fullkomligt älskar färgerna och tonerna som blev utomhus den här tiden på året, innan all grönska hunnit slå ut. Under den första delen av porträttfotograferingen så fotograferade vi på Turbinhusön i Tidaholm som är ett fint utflyktsmål på somrarna. Där finns ett café och glasskiosk precis intill vattenfallen, samt de små röda gamla stugorna, där de säljer hantverk på somrarna.

Den andra delen av porträttfotograferingen tog vi i Ekedalens Bokskog som också är väl värt ett besök om ni har vägarna förbi Tidaholm. En otroligt fin bokskog som är full av vitsippor på våren, där det även finns vandringsleder med mycket historia om det gamla kalkbruket som låg där förr i tiden. 

Fotografera bröllop på våren.

Bröllopsfotograf i Skaraborg

I dagsläget öppnar jag upp för 2-3 bröllopsbokningar varje år, och jag har i dagsläget en lucka kvar för bröllop 2024. Går ni i bröllopstankar och letar efter en bröllopsfotograf med mycket erfarenhet är ni hjärtligt välkomna att höra av er.

Tills vidare, får ni här njuta av fantastiska bröllopsbilder!

Bröllopsporträtt med vacker brud Bröllopsporträtt på brudgum

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden