Avslappnad familjebild i solnedgång

Dela

Facebook

Familjefotografering i solnedgången

Äntligen, tog vi tag i det här med fina familjebilder. Jag skäms över att säga det, men jag skyller på att vi är som ”skomakarens barn”. Detta är de första familjebilderna på min lilla familj, sedan vår lillebror Melker kom, och han fyllde 1 år för några dagar sedan. 

Familjefotografering i Golden Hour

I fotograftermer kallas den sista timman innan solen går ner för ”Golden hour”. Då är det som allra finast ljus utomhus som blir sådär mjukt och gyllene på bilder. Så vi lät barnen ta en extra sovstund på dagen och höll dem vakna lite längre för att orka genomföra vår familjefotografering i detta underbara kvällsljus. Bilderna blev fulla av liv, varma och helt magiska. Lite kaotiska, precis som vår lilla familj är.

Avslappnad familjebild i solnedgång Mamma och barn i solnedgång

Bilderna är tagna av Malin som jobbat hos mig i sex års tid men som just nu studerar till förskolelärare. Men hon hoppar in och jobbar extra hos oss när hon hinner, oftast på somrarna och i vår högsäsong vid jul. 

Avslappnad familjefotografering

Nu har jag valt ut två av mina favoritbilder som kommer pryda väggarna hemma i våran matsal med fina handgjorda guldramar från vår ramverkstad. Spänd på att få se och visa er det fina resultatet när det är färdigt!

Jag släppte 4st tider för solnedgångsfotografering i Augusti och September 2023 som blev fullbokade direkt, men vill ni också ha sådana här fina familjebilder på eran familj från solnedgången, tar jag redan nu emot bokningar för nästa år. Välkomna att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden