Final Babykategori SM Fotografi 2023

Dela

Facebook

Finalist i SM i fotografi 2023

Alltså hörni, vart ska jag börja? Har detta sjunkit in? Jag kan stolt meddela att; Jag är finalist i SM i fotografi 2023!

Varje år brukar jag kika igenom årets fotograferingar och välja ut de bästa bilderna för att skicka in till de Svenska Mästerskapen. Jag har aldrig några förväntningar utan mer bara för att det är en kul grej. Jag har tidigare år fått diplom som hedersomnämnande, god tävlingskvalité med mera. Men jag har aldrig gått hela vägen till final.

Final Babykategori SM Fotografi 2023

Så när SM i Fotografi tillkännagav alla finalister förra veckan, så trillade jag nästan av stolen när mitt namn stod på listan i kategori baby. Jag är alltså topp 9 bästa babyfotografer i Sverige 2023. Helt otroligt! Det här är så stort. 

Som kreatör är man ständigt kritisk mot sitt egna arbete. Något som är både positivt och negativt! En ständig hunger efter att hela tiden utvecklas, men också en prestationsångest mot sitt egna arbete. Att därför få en liten bekräftelse på att man håller toppkvalité på sina verk är obeskrivligt!

Nu ska bilden skickas in för validering då de granskar raw-filer med mera, samt att bilden ska printas i vår ramverkstad och skickas till tävlingen. Om man går till final med sin bild, blir bilden även bedömd i print och inte bara digital form. Vilket är extra kul för oss som tillverkar just våra egna produkter! 

Så nu är det en lång väntan fram tills början av oktober då finalen hålls i Alingsås. Och fram tills dess, måste jag tyvärr hålla bilden hemlig.. Men mer uppdatering om detta kommer!  

Här kan ni se några andra meriter jag fått tidigare år från SM i fotografi.

Håll tummarna för mig!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden