Generationsfotografering med gamlamormor och Bodil utomhus bland höstlöv i Falköping.

Dela

Facebook

Generationsfotografering med gamlamormor och Bodil

Det här är minnen för livet! En generationsfotografering med gamlamormor och Bodil, där man förevigar äldst och yngst, 80 års åldersskillnad. En otroligt uppskattad present att ge bort och där bilderna verkligen blir minnen för livet!

Sista höstdagen, i mitten av november, precis innan snösmockan slog till. Passade vi på att få fina bilder utomhus i den vackra skogen vid Hellidens Slott i Tidaholm. Här hänger löven kvar länge och man kan få fina bilder lite senare på hösten när löven ramlat till marken på alla andra ställen. Här är färgerna brandröda och så orangea. Det blir verkligen sådär höstligt, och så så fint!

Generationsfotografering med gamlamormor och Bodil utomhus bland höstlöv i Falköping.

De här bilderna på gamlamormor och Bodil, blev en otroligt uppskattad julklapp till hela familjen. Gamlamormor tillsammans med sitt första barnbarnsbarn. Den gula, stickade tröjan som Bodil bär på korten, har dessutom gamlamormor stickat till henne. Vilket ger bilderna ännu mer historia och att bilderna blir sådär extra personliga för familjen.

Utomhusfotografering med Bodil som går o skogen bland höstlöv.

Precis som alla nyblivna 2åringar, så hade Bodil mycket spring i benen och därmed kan det vara svårt att sitta still på en fotografering. Men det gör absolut ingenting! Jag säger alltid att de finaste bilderna blir när barnen får vara sig själva och göra vad de vill, och det är precis så!  Jag fångar allra helst barnen i stunden och den här bilden blev allas favoritbild! När Bodil helt på eget initiativ ville gå och titta sig omkring efter att vi börjat prata om alla djur som bor i skogen.

Jag har nyligen släppt tider till mitt populära koncept Kära Mamma där man kan boka en generationsfotografering under en så kallad mini-session, där vi satt ihop ett paketpris på en snabb fotografering och där en bild ingår i priset. Ett unikt tillfälle med ett rabatterat pris! Mer information kommer om detta i ett annat inlägg så håll utkik, om ni också går i tankarna på att föreviga flera generationer av just eran familj. Ni kan alltid ta kontakt med mig om ni vill veta mer med en gång!

Varma kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden