Gravidfotografering studio Jönköping

Dela

Facebook

Gravidfotograf Jönköping

Det här fina paret besökte oss från Jönköping för en gravidfotografering lyx för någon vecka sedan, och vi fick såå många fina bilder jag tänkte visa er!

Först vill jag berätta lite mer om vårt gravidpaket lyx, som är en väldigt uppskattad upplevelse för blivande mammor i slutet av graviditeten. Då ingår nämligen 2h styling av hår och smink, av vår duktiga stylist Moa, innan fotograferingen. En lyxig stund och ett tips om man vill unna sig något alldeles extra. Det är också en väldigt uppskattad present att ge bort till sin partner, eller till exempel på en babyshower! Så underbart att få bli ompysslad en stund och tillsammans med fotograferingen blir det en härlig upplevelse för den blivande mamman.

Vill man hellre styla sig själv, kan man istället boka vårt gravidpaket standard. Då bokar man en timmas gravidfotografering, fast utan styling helt enkelt.

Oavsett vilket paket man bokar, hinner vi med både lite bilder i studion, och utomhus, om vädret är på vår sida. Vi får ofta frågan om partner och storasyskon får vara med på bilderna, vilket självklart går jättebra. Det är bara roligt! Dessutom har vi haft en hel del fyrbenta storasyskon med på fotograferingar det sista. Vi på Memories By Julia älskar djur, och blir alltid lite extra glada när vi får klappa djur på arbetstid. Våra fyrbenta är ju också familjemedlemmar!

Vi på Memories by Julia har ofta väldigt långväga kunder på besök, som åker till vår studio i Tidaholm. Vi har en stor kundkrets i städer som Jönköping, Karlstad, Örebro, Göteborg, Linköping med mera. Vilket vi är så stolta över! Det är såklart jätteroligt att våra kunder tycker att det är värt den långa bilresan för att besöka just oss. Men faktum är att många av våra kunder passar på att göra hela besöket till en extra upplevelse när man åker en bit. En del av våra kunder passar på att besöka turistmål i närheten av Tidaholm. Exempelvis bo på hotell i Skövde, besöka Skara Sommarland, eller uppleva Tidaholm och alla våra fina smultronställen.

Väntar ni tillökning i slutet av 2023 eller början av 2024, är det hög tid att boka er gravidfotografering nu. Hjärtligt välkomna att höra av er, så berättar vi mer om hur allt går till.

Varma kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden