Julkortsfotografering i studio med två tjejer i röd klänning framför en stor julkrans.

Dela

Facebook

Julkortsfotografering

Nu har vi äntligen haft premiär får vår årliga julkortsfotografering som verkligen blivit en stor succé!

Vi kallar det för Christmas Mini Sessions!
År efter år besöker kunder vår julpyntade studio för att säkra årets julkort. För många av våra kunder har detta blivit en årlig tradition och vi får äran att följa barnen varje år. Vilket är så himla roligt och lite extra speciellt när man får vara med så på ett hörn, under barnens uppväxt.

En nyhet för i år är att vi haft två olika julbakgrunder uppe i studion samtidigt! Vilket gett våra kunder möjligheten att få julkortsbilder på två olika bakgrunder. Detta har varit mycket uppskattat!

Ett julkort med barn och hund i en fotostudio framför en julgran och öppen spis. Julfotografering i fotostudio med två barn som pussas framför en pyntad julgran.

Den här bakgrunden hade vi även förra året. Där vi pyntat en hörna med julgran, öppen spis och paket under granen. Den här bakgrunden är barnens favorit! Vi älskar att se deras reaktioner när de kommer in i studion och får se den öppna spisen och alla julklapparna. ”Det är ju där tomten kommer” – var en reaktion vi fick från ett av barnen. Så underbart!

Julkortsfotografering i studio med två tjejer i röd klänning framför en stor julkrans. Christmas mini sessions.

Den nya bakgrunden för i år var den här! En lite mer enkel och stilren bakgrund med en stor krans i bakgrunden. Så stämningsfulla båda bakgrunderna.

Våra julkortsfotograferingar har blivit riktigt populära och i år bokades alla platser på mindre än 2 timmar(!!). Platserna till våra Christmas Mini Sessions, eller julkortsfotografering, släpps alltid först till våra kunder som står med i vårt nyhetsbrev, så vet ni att ni vill boka en plats på detta nästa år, får ni gärna höra av er till oss för att gå med i vårt mailutskick. Då får ni första tjing på platserna helt enkelt!

Nu längtar jag till julen och har börjat plocka upp den i smyg hemma. Jag fullkomligt älskar julen och vill njuta av den extra länge.

Varma kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden