Boka gravidfotografering utomhus på hösten för fantastiska gravidbilder!

Dela

Facebook

När ska jag boka min gravidfotografering?

Vi får ofta frågan ”När ska jag boka gravidfotografering?” och flera andra frågor kring just gravidfotografering. Så jag tänkte dela med mig av en lista som jag har satt ihop med lite bra tips att veta och ta hänsyn till, inför bokning av eran gravidfotografering!

När ska jag boka en tid?

Vet man att man vill besöka en fotograf under graviditeten är det alltid bra att vara ute i god tid så fotografen verkligen har tid i sitt schema för en gravidfotografering. Vi blir ofta fullbokade 2-3 månader i förväg så vi brukar rekommendera våra kunder att boka in sin gravidfotografering efter man gjort sitt RUL runt vecka 20 i graviditeten. Sen får de flesta fotografer luckor med kort varsel också. Ifall kunder blir sjuka och behöver boka om fotograferingar tex, så det skadar aldrig att höra av sig och kolla om det finns en ledig lucka, om man kommit på lite senare i graviditeten att man vill föreviga magen.

Boka gravidfotografering utomhus på hösten för fantastiska gravidbilder!

När ska jag genomföra min gravidfotografering?

Det här är väldigt individuellt och beroende på hur man mår i sin graviditet. Jag har haft två graviditeter där jag fått mycket foglossning och dessutom lagt på mig mycket vätska i slutet av båda mina graviditeter, så jag personligen ville genomföra mina gravidfotograferingar tidigt i graviditeten, för att helt enkelt orka. Vi brukar rekommendera att man genomför sin gravidfotografering runt v.30-35 i graviditeten men detta är såklart högst individuellt!

Får man ta bilderna i studio eller utomhus?

Är också en fråga som vi får väldigt ofta! Alla fotografer jobbar på olika sätt, så det är värt att göra research på den fotograf ni tänkt boka, och ställa frågor innan bokning, så just er fotograf kan uppfylla de önskemål som ni efterfrågar. Hos oss väljer man helt själv! Många väljer att ta bägge delar och det hinner vi med på en gravidfotografering.

En studiofotografering med magen är ett fint minne att ha när bebis tittat ut.

Får storasyskon eller partner följa med på fotograferingen?

Självklart! Är vårt svar på den här frågan. Vi tycker bara det är roligt om man passar på att ta lite olika konstellationer när ni besöker oss.

En gravidfotografering utomhus med blivande storasyster är ett fint minne för livet.

Till sist, glöm inte att graviditeten är en magisk och minnesvärd tid i livet. Den resan som ni går igenom under denna period är något som ni kommer att vilja minnas och dela med era nära och kära. Ett av de mest fantastiska sätten att föreviga denna tid är genom att boka en professionell gravidfotograf. 9 månader kan kännas som en lång tid men snart har ni er lilla bebis i famnen och graviditeten känns väldigt långt bort. Genom att boka en gravidfotografering bevarar ni de vackra ögonblicken och känslorna för evigt!

Varma kramar
Julia

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden