Julerbjudande på mindre inramade bordsförstoringar.

Dela

Facebook

Sista dagarna med vårt julerbjudande!

Vårt populära julerbjudande på bordsförstoringar är tillbaks i år igen! Tag 3 betala för 2 på våra bordsförstoringar, som är en mindre inramad tavla som passar att ha ståendes på en skänk eller hylla exempelvis. Det här julerbjudandet är den perfekta julklappen till nära och kära.

Våra bordsförstoringar finns i tre olika storlekar, som alla ingår i erbjudandet. Välj och vraka mellan de olika storlekarna. Man får helt enkelt den billigaste på köpet!

Måtten på våra bordsförstoringar är:

18×18 (895:- inkl ram)

18×24 (895:- inkl ram)

21×30 (1095:- inkl ram)

Man kan välja fritt mellan dessa 6 olika ramlisterna. 

Olika ramar till bordsförstoringar.

Julerbjudande på mindre inramade bordsförstoringar.

Det här julerbjudandet är alltid lika populärt varje år och många av våra kunder som besökt oss någon gång under året passar nu på att förstora upp årets mest uppskattade julklappar till nära och kära. Har ni besökt oss under året och vill kika igenom alla bilder igen för att eventuellt ta del av erbjudandet, är ni varmt välkomna att höra av er, så lägger vi upp ett onlinegalleri så ni kan kika igenom era bilder, och lägga eran beställning hemma i lugn och ro. Enklast är att slå oss en signal eller maila oss för att ta del av erbjudandet.

Deadline för att hinna få leverans av era bordsförstoringar innan jul är fredagen den 8 december. Fördelen med att ha egen tillverkning av våra produkter och vår egen ramverkstad är att vi printar och producerar tavlor ända in i kaklet. Judith står oftast och printar och producerar de sista bilderna dagarna innan jul. En fantastisk känsla!

Nu längtar vi efter julen på Memories By Julia!
Varma kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden