Mamma med slöja håller sitt nyfödda barn. Finalbild i Sm fotografi 2023

Dela

Facebook

SM-finalen i Fotografi 2023

Jag vet att ni är många som väntat med spänning på vilken bild det var som kvalificerade sig till Sm-finalen i SM i fotografi 2023. Den har varit hemlig fram tills själva Sm-finalen som var för ett par veckor sedan.

Här är den!

Mamma med slöja håller sitt nyfödda barn. Finalbild i Sm fotografi 2023

Det är så stort att jag är en av de 9 fotografer i hela Sverige som gick till SM-final i kategorin baby. I år var det totalt över 300 fotografer och över 1600 inskickade bidrag i tävlingen. Tävlingen växer för varje år, vilket är så roligt.

Dessutom blev jag så överraskad när jag dagen efter finalen fick reda på hur det gått för samtliga av mina tävlingsbidrag i år, även de bidrag som inte kvalificerade sig till själva printfinalen. Samtliga av bilderna jag skickade in fick Diplom och jättefina poäng av juryn! Så stolt så jag spricker.

Tävlingsbidrag i husdjurskategorin för SM i foto Amerikansk cocker spaniel slickar sig runt munnen Nyfödda tvillingar som håller om varandra Bröllopsbidrag till SM fotografi 2023 Gravidbidrag till Sm i fotografering

Men det jag är mest stolt över är att våran ramverkstad på Memories by Julia håller SM-kvalité då vi printat flera bidrag till SM-finalen i år, varav en av bilderna vi printade fick en pallplacering. Så kul!

Nu laddar vi om inför nästa års tävling!

Varma kramar

Julia 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden