Syskonfotografering med dessa syskon från Göteborg

Dela

Facebook

Syskon från Göteborg inne på smash the cake!

Strax innan jul besökte detta syskonpar mig från Göteborg, för lillasysters smash the cake! Det var ett kärt återseende då jag även förevigade storebrors 1årsporträtt och smash the cake för ett par år sedan. Det är bland den finaste recensionen man kan få som fotograf, när man har återkommande kunder. Fantastiskt fint att få följa familjer och se barnen växa upp.

Nu passade vi självklart på att ta lite fina syskonbilder också när de ändå besökte oss för fotografering. Det ingår alltid syskon- och familjebilder i alla våra fotograferingar och många av våra kunder passar på att även ta lite fina syskon- och familjekort när de besöker oss. De bilderna blir alltid väldigt uppskattade!

Syskonfotografering med dessa syskon från Göteborg

Till den här fotograferingen hade kunden valt vårt färgtema Smash the cake Nature, som är ett mer avskalat färgtema till smash the cake. Där vi har blomstervimpel i bakgrunden och en naked cake istället för vår traditionella cupcaketårta. Jag älskar det här färgtemat och tycker det är väldigt fint med det lite mer avskalade och tidlösa.

Tårtfotografering i studion med naked cake 1årsfotografering med tårta!

Det här färgtemat får mig att längta till våren och sommaren! Så jag vill passa på att nämna att vi just nu bokar våren och sommaren 2024 för fullt och att vi endast har ett begränsat antal lediga tider kvar till sommaren. Många av våra kunder bokar fotograferingar 6 månader i förväg så vi rekommenderar att man är ute i god tid med sin bokning för att garanterat få en tid.

Vi har kunder från hela Sverige som besöker oss, och för våra långväga kunder som åker till exempel från Göteborg, Linköping, Örebro, Växjö, Karlstad mm. Så bokar vi alltid in bildvisningen i samband med fotograferingen, så man slipper besöka oss två gånger. Meddela gärna vid bokning vart ni åker ifrån så avsätter vi lite extra tid för just eran fotografering.

Här kan ni skriva om ni har några frågor eller önskar boka en tid för fotografering!
Varma kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden