Familjeporträtt med en familj som går hand i hand på hösten.

Dela

Facebook

Tre anledningar till varför man ska besöka en familjefotograf

Tre anledningar till att boka en familjefotografering

Går ni i tankarna på att föreviga hela familjen med fina familjebilder hos en familjefotograf? Här listar jag några anledningar till varför det är värt varenda krona.

Syskonfotografering utomhus bland blommor.

Den främsta anledningen till varför man inte bokar en familjefotografering är att man som vuxen kanske inte känner sig helt bekväm framför kameran. Som professionell familjefotograf hjälper jag er med posering och jag instruerar mina kunder på ett naturligt sätt så bilderna blir genuina och avslappnade. Inga framtvingade leenden eller stela ögonblick. Dessutom, rekommenderar jag att man tar sina familjebilder utomhus av en enkel anledning – det blir automatiskt mer avslappnat och lättare att fånga bilder i rörelse! Under en familjefotografering hinner vi också med lite olika konstellationer. Många väljer att ta både fina familjebilder, men också några fina syskonbilder på bara barnen.

Avslappnat familjeporträtt utomhus på sommaren.

Jag tycker att den viktigaste anledningen till varför man ska investera i fina familjebilder är att det är så enkelt att bilderna blir mer värdefulla för varje år som går. Dina barn kommer värdesätta dessa ju mer tiden går och ju äldre dem blir. Det kommer bara bli viktigare och viktigare för dem att plocka fram de där fina familjebilderna och albumen för att titta på de fina bilderna. Det blir otroligt värdefulla minnen och ett sätt att visa kärlek och uppskattning till eran familj. 

Familjefotografering i Tidaholm.

Dessutom är en familjefotografering med en professionell familjefotograf en upplevelse för hela familjen, lika väl som ni går på zoo eller åker på en utflykt. En fotosession med en familjefotograf är en fin upplevelse där ni spenderar tid tillsammans, med hundra procent fokus på varandra för en timme, bortkopplade från alla måsten. Hundra procent fokus på er och eran familjekärlek. 

Vill ni läsa lite mer om hur en familjefotografering går till med oss kan ni klicka in här.

Just nu har vi ett fåtal lediga tider kvar innan jul, om man vill hinna få fina julklappar att ge bort till nära och kära. Välkomna att höra av er för att boka eran tid.

Varma kramar 
Julia

Familjeporträtt med en familj som går hand i hand på hösten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden