Gravidfotografering i fotostudio, Skövde

Dela

Facebook

Vanliga frågor om gravidfotografering

Här kommer ett litet blogginlägg med vanliga frågor vi brukar få om gravidfotografering.

VANLIGA FRÅGOR;

  1. När ska man boka gravidfotografering?

Du kan boka när som helst efter att du har bestämt dig att du vill göra en gravidfotografering, men det är vanligt att boka din tid kring vecka 20, efter rutinultraljudet. Sedan rekommenderar vi att själva fotograferingen genomförs någon gång mellan gravidvecka 30-35.

Gravidbild på Hedvig från Skövde

2. Hur lång tid tar en gravidfotografering?

Själva fotograferingen tar ungefär en timme. 

Bokar man vårt paket Gravid Lyx ingår det även två timmar styling av makeup och hår innan fotograferingen.

3. Vad kostar en gravidfotografering?

Vi har två paket som vi kallar Gravid Lyx och Gravid Standard, som kostar 2250 kr respektive 1250 kr. Sedan tillkommer kostnad för de bilder man väljer ut, beroende på vilket format man vill ha. 

Ett prisexempel är ett vackert handgjort album som vi erbjuder, där man får en serie på 10 bilder för 4150 kr, där man även får dessa 10 bilder digitalt i en mobilapp.

Hos oss får man en personlig mobilapp, med de bilder ni köper i produkter på bildvisningen, utan extra kostnad! Dessa bilder kan ni exempelvis använda på era sociala medier eller ha som bakgrundsbild på er telefon. 

4. Finns det kläder att låna?

Absolut! Vi har en stor kundgarderob av olika klänningar att låna till gravidfotografering. Både i olika färger och storlekar! Det finns något som passar alla. Självklart får man även ta med sig egna ombyten om man har något från sin egen garderob som man gärna vill fotas i. Ett tips är att ta med lite olika ombyten till fotograferingen, så guidar vi er på plats med våra smakråd.

Gravidfotografering i Tidaholm med kunder från Jönköping

Hedvig hade bland annat med sig den här fina klänningen, så vi passade på att ta lite bilder både med hennes egna kläder, och klänningar från vår kundgarderob!

5. Får min partner och syskon följa med?

Självklart! Under en gravidfotografering hinner vi med lite olika konstellationer och allt efter era önskemål. 

6. Kan jag boka fotografering även om jag inte är van att stå framför kameran?

Den vanligaste frasen vi hör på jobbet är ”Jag gillar inte att stå framför kameran” så ni är verkligen inte ensamma om att känna så. Vår viktigaste uppgift under varje fotografering är att få den som står framför kameran att slappna av, känna sig bekväm och tycka det är en rolig upplevelse, så väl vuxna som barn. Det är också den främsta anledningen till varför man ska boka en fotografering hos en professionell fotograf med erfarenhet. Vi guidar er med hur ni ska ha händerna, vart ni ska titta och hur ni ska stå. Allt för att få bästa resultat!

Gravidfotografering i fotostudio, Skövde

Hjärtligt välkomna att boka er gravidfotografering!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden