5 tips inför din fotografering!

Dela

Facebook

5 tips inför din fotografering!

5 tips som din fotograf vill att du ska veta inför fotograferingen!

Här kommer en liten lathund med värdefulla tips inför er fotografering. Jag vet att det kan vara mycket stress och planering inför en fotografering. Man vill så gärna att allt ska vara så där perfekt som man ser det framför sig. Barnen ska lyssna, allt ska klaffa och man ska inte glömma ta med sig något. Men mitt i all stress och press får man inte glömma varför man egentligen går till en fotograf – för att fånga nuet.

Så, här kommer lite värdefulla tips inför er bokade fotografering för att göra upplevelsen så fin som möjligt:

  1. Stressa inte om barnen sätter sig på tvären! Det händer nästan varje gång. Vi har massor med knep för att försöka göra det till en rolig upplevelse. 9 av 10 gånger lyckas vi vända de små sura minerna till en busig och härlig fotografering!
  2. Byt om till finkläderna först när ni kommer till studion, och ha med ett extra ombyte! En olycka händer så lätt. Händer en olycka så är det inte hela världen ifall ni har med ett extra, fint ombyte att byta om till.
  3. Förbered er väl inför besöket genom att titta igenom eran fotografs bildgalleri på Instagram och spara ner era inspirationsbilder i en mapp. På så vis är det lättare för fotografen att förstå vilken typ av bilder ni gillar, om ni enkelt kan visa favoritbilder.
  4. Slappna av! Ha kul! Låt barnen vara barn. Fotograferingen ska vara en rolig upplevelse för hela familjen, absolut inget stressmoment.
  5. Kom gärna i god tid och ha med er lite snacks till barnen, eller handla i vår kiosk i studion. Det kan ibland vara nödvändigt med en paus mitt i, eller en god belöning efteråt.

Hjärtligt välkomna att boka er fotografering!

Varma kramar, Julia

5 tips inför din fotografering!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden