Årets Unga Företagare i Tidaholm 2023 blev Julia Staf

Dela

Facebook

Årets Unga Företagare 2023

Wow, vilken helg. Har inte riktigt hunnit smälta allt än! I fredags var det dags för Tidaholms näringslivsgala som arrangeras av Företagarna i Tidaholm, och jag fick ta emot det otroliga priset som i fredags delades ut i Tidaholm för första gången – Årets Unga Företagare 2023.

Årets Unga Företagare i Tidaholm 2023 blev Julia Staf

Motiveringen löd:
Årets Unga Företagare i Tidaholm 2023 är trots sin ringa ålder en rutinerad företagare. En entreprenörsresa utöver det vanliga, som tog sin fart redan som Ung Företagare i gymnasiet. Årets Unga Företagare i Tidaholm är en driven, ambitiös och uthållig företagare som skapat en unik helhetslösning i sin bransch. I en bransch där alla kan vara proffs, här hittar vi vår entreprenör, alltid med nya möjligheter och nya idéer till att utvecklas. Entreprenören, Årets Unga Företagare 2023, lockar kunder från hela världen till Tidaholm, genom sin unika nisch sticker Julia Staf ut och sätter sitt företag Memories By Julia från Tidaholm på kartan.

Intervju om Julia Staf, Årets unga företagare 2023. Näringslivet Tidaholm

Jag är helt överröst av fina hejarop, kommentarer och meddelanden och jag är så, så glad över det här fina priset. Västgöta-Bladet har skrivit en jättefin artikel om priset och en liten intervju med mig, som ni gärna får läsa. Nu ser jag fram emot att få hänga upp det här fina diplomet på väggen i studion!

I lördags kväll var det dessutom prisutdelning och galakväll för SM i fotografi 2023 där jag kvalificerat mig till finalen i babykategorin som ni kan läsa mer om här. Hur detta gick, tänker jag att ni får reda på i ett annat inlägg!

Varma Kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden