fbpx

Barnfotograf

Fotostudio i Tidaholm

Under det första året händer det otroligt mycket i ett barns liv och det är därför extra viktigt att stanna tiden genom att besöka en professionell barnfotograf. Bebisen går från att vara alldeles nyfödd till att kunna sitta, krypa, och kanske till och med ta de första stegen och säga de allra första orden, på bara 365 dagar. När besökte du en fotograf senast med ditt barn?

Det går att genomföra fotograferingen i vår nya, stora, fotoateljé som är belägen i Tidaholm, i centrala Skaraborg, där vi har ett stort urval av olika bakgrunder och rekvisita. Eller varför inte utomhus på ett av våra smultronställen bara ett stenkast från fotostudion? Bokar du en barnfotografering hos oss får du även kombinera fotograferingen med både bilder i studion och utomhus utan extra kostnad. 
 

Specialiserad barnfotograf

Jag är specialiserad barnfotograf och brinner verkligen för att föreviga och träffa dessa underbara barn. Mitt hjärta klappar lite extra när jag får arbeta som nyföddfotograf och träffa små underverk som redan hunnit få egenskaper när de är så små som bara några dagar gamla, likaväl som jag älskar att träffa 5åringar som busar sig igenom en fotografering och som avslutar fotograferingen med att fråga ”när ska vi leka med Julia nästa gång?”. 

Jag ser till att fotograferingen blir avslappnad genom att bjuda på mig själv. Vi avsätter gott om tid till fotograferingen och jag är den som leker med ert barn och sjunger (kanske lite falskt..) tills vi får de där naturliga och härliga bilderna som vi är ute efter, som speglar just ditt barns personlighet.  
 
Under er fotografering går det såklart jättebra att även passa på att föreviga hela familjen, eller ta några syskonkort också.

Pris: 1250 kr

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de produkter ni fastnar för, med de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er minnen för livet. För komplett prislista på produkter, maila oss för mer information.

Portfolio

Här kan ni få lite inspiration från några av våra tidigare barnfotograferingar.

Följ gärna vår instagram för mer inspiration och daglig uppdatering.

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden