Barnfotograf

Fotostudio i Tidaholm, Skaraborg

Under det första året händer det otroligt mycket i ett barns liv och det är därför extra viktigt att stanna tiden genom att besöka en professionell barnfotograf. Bebisen går från att vara alldeles nyfödd till att kunna sitta, krypa, och kanske till och med ta de första stegen och säga de allra första orden, på bara 365 dagar. När besökte du en fotograf senast med ditt barn?

Det går att genomföra barnfotograferingen i vår fotoateljé som är belägen i Tidaholm, i centrala Skaraborg, där vi har ett stort urval av olika bakgrunder och rekvisita. Eller varför inte utomhus på ett av våra smultronställen? Bokar du en barnfotografering hos oss får du även kombinera fotograferingen med både bilder i studion och utomhus utan extra kostnad. 
 
Under er fotografering går det såklart jättebra att även passa på att ta familjebilder, eller syskonbilder också. 

Specialiserad barnfotograf

Jag är specialiserad barnfotograf och brinner verkligen för att föreviga och träffa dessa underbara barn. Mitt hjärta klappar lite extra när jag får arbeta som nyföddfotograf och träffa små underverk som redan hunnit få egenskaper när de är så små som bara några dagar gamla, likaväl som jag älskar att träffa 5åringar som busar sig igenom en fotografering och som avslutar fotograferingen med att fråga ”när ska vi leka med Julia nästa gång?”. 

Med 12 års erfarenhet som fotograf har jag full koll på läget och en massa knep ifall barnen sätter sig på tvären. Dessutom med två småbarn hemma, har jag full förståelse för att barn är just barn. Och vet ni, det är just precis det, som gör mitt jobb så himla roligt. Ingen dag är den andra lik! 

Jag ser till att fotograferingen blir avslappnad genom att bjuda på mig själv. Vi avsätter gott om tid till fotograferingen och jag är den som leker med ert barn och sjunger (kanske lite falskt..) tills vi får de där naturliga och härliga bilderna som vi är ute efter och som speglar just ditt barns personlighet.  
 

Pris: 1250 kr

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan produkter med de bilder ni förälskar er allra mest i, helt utan köptvång. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er riktiga minnen för livet. För en komplett prislista på produkter, maila oss! 

Vi erbjuder olika betalningsalternativ, även räntefri delbetalning upp till 12 mån.

Portfolio

Här kan ni få lite inspiration från några av våra tidigare barnfotograferingar. 

Följ gärna vår instagram för mer inspiration och daglig uppdatering.

Paketerbjudande

Föreviga barnets första år! Boka både gravid-, nyfödd- och 1årsfotografering och få ettpaketpris!
2775:- för 3 fotograferingar under ett år. Ordinarie pris 4300:-

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden