fbpx

Barnfotograf

Fotostudio i Tidaholm

Under det första året händer det otroligt mycket i bebisens liv och det är därför extra viktigt att stanna tiden genom att besöka en professionell barnfotograf. Bebisen går från att vara nyfödd till att sitta, krypa, ta de första stegen och säga de allra första orden, på bara 365 dagar. När besökte du en fotograf senast med ditt barn?

Det går att genomföra fotograferingen i vår ateljé i Tidaholm, i centrala Skaraborg, där vi har ett stort urval av olika bakgrunder, rekvisita och fina barnkläder att låna. Eller varför inte utomhus på ett av våra smultronställen ett stenkast från fotostudion? Bokar du en barnfotografering hos oss får du kombinera både bilder i studion och utomhus utan extra kostnad.
 

Specialiserad barnfotograf

Jag är specialiserad barnfotograf och brinner för att föreviga och träffa dessa underbara barn. Mitt hjärta klappar extra när jag får arbeta som nyföddfotograf och träffa små underverk som redan hunnit få egenskaper när de är yngre än 14 dagar gamla, likaväl som jag älskar att träffa 5åringar som busar sig igenom en fotografering och som avslutar fotograferingen med att fråga ”när ska vi leka med Julia nästa gång?”.

Jag ser till att fotograferingen blir avslappnad genom att bjuda på mig själv. Vi avsätter gott om tid till fotograferingen och jag är den som leker med ert barn och sjunger (kanske lite falskt..) tills vi får de naturliga och härliga bilderna som vi är ute efter. Det syns direkt när det är ett äkta leende och det är självklart det vi ska fånga på bild, inget inlärt kameraleende.
 

Pris: 850 kr

I denna avgift ingår inga bilder eller produkter. På er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de bilder ni förälskar er allra mest i. Läs mer om våra produkter och vad vi erbjuder som ger er minnen för livet. För komplett prislista på produkter, maila oss för mer information.

Inspiration

Här kan ni få inspiration från tidigare fotograferingar.

Följ gärna vår instagram för mer inspiration från våra dagliga fotograferingar.

Scroll to Top

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden