Fotovägg Barnfotografering

Dela

Facebook

Barnfotografering, varför?

Varför ska man boka en barnfotografering? Går man i tankarna på att besöka en fotograf med sin bebis, men funderar på varför man ska lägga tid, energi och pengar på detta, har jag här satt ihop fyra skäl till varför man ska boka en barnfotograf.

Har ni fått höra uttrycket ”Åh passa på att njut! Tiden går så fort med en bebis!”? Jag tror att svaret är ja på denna frågan. Alla småbarnsföräldrar vet att tiden springer iväg med en liten hemma, och detta är den första anledningen till varför det är så viktigt att besöka en barnfotograf under bebisens första år. Av någon konstig anledning känns det som om ett år, helt plötsligt går dubbelt så fort från och med den dagen man blir förälder. Från ingenstans, så har den lilla bebisen som nyss låg och snosade på ditt bröst, lärt sig krypa och säga ”mamma” och pappa”. Med hjälp av vackra bebisbilder pausar vi därför tiden en stund. Ett fotografi säger mer än tusen ord och vi minns mycket bättre med hjälp av bilder. Man ångrar aldrig bilderna man tog, men vi hör flera gånger varje dag i studion, att våra kunder i efterhand, ångrar att de inte besökte oss fler gånger under bebisens första år.

Några tips för egen barnfotografering finns på denna sida hos Fixa Själv.

Barnfotograf Studio Barnfotografering

För det andra så är fotografering av ett eller flera barn ett sätt att dokumentera deras uppväxt och skapa minnen för framtiden. Bilder är en av få saker som ökar även i värde för varje dag som går samt att en fotosession är väldigt uppskattat av barnen i framtiden. Till exempel den dagen de får egna barn och kan titta tillbaka i det där fina fotoalbumet från fotografen. Eller som min Olle hemma, som snart fyller 3 år; Han älskar att titta i sitt 1-årsalbum från hans smash the cake, speciellt de busiga bilderna när han kladdar med tårtan.

En barnfotografering är dessutom en rolig upplevelse inte bara för barnen, utan för hela familjen. Det är en fin och härlig stund i studion med fullt fokus på er lilla bebis, där vi även kan passa på att ta fina familj- och syskonbilder om ni önskar. Bokar man dessutom vår fotografering Smash the cake blir fotograferingen verkligen en extra upplevelse för er lilla bebis. Reaktionen vid tårtkalaset är svårt att förutspå innan och det blir alltid en härlig upplevelse för alla inblandade.

För det fjärde så vet vi alla att det som är så underbart med barn, är att de är spontana och äkta. De är inte rädda för att visa deras personligheter och man kan sällan posera eller säga till ett barn vad de ska göra. Vilket också gör barnfotografering till den mest äkta fotograferingen där barnen helt och hållet sätter ribban. Vi fångar därför ögonblicksbilder och garanterat ditt barns personlighet på bilderna. Ibland blir det en utmaning, men det är det som gör mitt jobb så spännande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden