Barnfotografering utomhus bland vitsippor på våren

Dela

Facebook

Barnfotografering bland vitsippor i Tidaholm

Hörrni, nu äntligen är våren här! Som vi har längtat! De kommande veckorna är fullproppade med härliga fotograferingar utomhus bland vitsippor, grönska och solsken. Det finns inte mycket som slår detta om ni frågar mig.

Vintern har varit lång men nu är vår favoritårstid och absoluta högsäsong här. Över 60st fotograferingar ska genomföras i maj och de allra flesta utomhus. En fotografering utomhus blir mycket mer avslappnad och naturlig om ni frågar mig. Där det finns mer yta för att busa och leka fram äkta och genuina uttryck.

Det är blandat i kalendern med både barnfotograferingar, studentfotograferingar och familjefotograferingar bland vitsippor. Dessutom har vi många långväga kunder som ska besöka oss framöver. Kunder som åker både från Oslo, Stockholm, Örebro och Linköping. Väldigt roligt om ni frågar oss!

När ni ändå besöker oss för fotografering under våren, vill jag passa på att nämna lite besöksmål som ni bara inte får missa i Tidaholm, som är otroligt vackert just under våren. Turbinhusön och glasscaféet precis intill Tidan är väldigt mysigt den här årstiden och till sist Barnens hus som skulle kunna liknas med ett gammaldags lekland som verkligen är en favorit för barnen.

De här bilderna är två favorit-bilder från förra våren när jag förevigade min lilla Melker för att reka fotoplats. Älskar dessa bilder och inser att jag måste ta mig ut och fotografera nya syskon-bilder på mina pojkar nu när vitsipporna blommar!

Önskar er alla en trevlig Valborg så hörs vi snart igen.

/ Julia 

Barnfotograf som fotografer vårbilder utomhus bland vitsippor Barnfotografering utomhus bland vitsippor på våren

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden