6månadersfotografering med Elias från Vårgårda

Dela

Facebook

Barnfotografering med kunder från Vårgårda.

För några veckor sedan hade vi sötchock i studion när de här gulliga var på besök i vår studio från Vårgårda! En bebisfotografering där vi samtidigt passade på att ta lite fina bilder på Elias med sin hund som var med också!

Barnfotografering med hund i fotostudio

Elias var 6 månader vid sin fotografering hos oss och det är en underbar ålder för fotografering. Ska man boka en fotografering under det första året, rekommenderar vi just den här åldern! De är fortfarande små bebisar men blivit lite stadiga i kroppen vilket kan vara en fördel under en fotografering.

Vi har många kunder som åker från Vårgårda och närliggande orter för ett besök hos oss. Åker man en bit brukar det alltid vara lagom att försöka tajma in så sovstunden inträffar i bilen på väg till oss. Då är barnen alltid utvilade och pigga inför sin fotografering. Berättar gärna att ni åker en bit när ni bokar er fotografering, så bokar vi en tid som passar ert barns mat- och sovschema så vi har de bästa förutsättningarna inför er bokade tid.

Barnfotografering med kund från Vårgårda

Hos oss är fyrbenta alltid välkomna och vi tycker man ska passa på att även ta med pälsbarnen till fotograferingen. Bilderna blir så värdefulla, speciellt för barnen då djuren ofta är en stor del av deras barndom. Hemma hos oss har vi en amris, Marley, som är en stor del av barnens liv och på väggen hemma har vi självklart tavlor på Marley. Melker pekar alltid på Marleys tavla på väggen och säger ”vovov”. Så gulligt så man smälter!

6månadersfotografering med Elias från Vårgårda

Elias förevigade vi även som nyfödd och nästa gång vi träffar honom är på 1årsfotografering i sommar! Visste ni att vi har förmånliga erbjudanden om man besöker oss mer än en gång under barnets första år?
Maila gärna oss så berättar vi mer!

Varma kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden