Familjefotografering utomhus på sommaren bland blommande blommor

Cake smash med familj- och syskonbilder

Under en smash the cake, eller även kallad cake smash, kombinerar vi fotograferingstiden med vanliga 1årsbilder och bilder med tårtkalas. Vill man även passa på att ta fina syskon- och familjebilder, går det självklart bra. Vi tycker man ska passa på, när man ändå besöker en fotograf!

Den här underbara familjen, som är stamkunder till mig, besökte oss för Malinas 1årsfotografering. De åker från Stenungsund för att besöka oss och det är alltid extra roligt när våra kunder väljer att åka långväga för att besöka just oss. Här får ni en liten tjuvkik på vad man hinner med under en smash the cake hos oss:

Genuin och busig familjebild Familjebild där pappa pussar lillasyster

När den här fina familjen besökte oss, blomstrade sommaren som allra bäst. Det här är ett av mina absoluta smultronställen på sommaren, bara ett stenkast från studion. Vi började fotograferingen med busiga och avslappnade familjebilder utomhus!

Storasyster pussar lillasyster på kinden under en syskonfotograferingFint syskonporträtt där systrarna tittar på varandra

Sedan fortsatte vi fotograferingen med fina syskonporträtt inne i studion på vit bakgrund. Så stolt storasyster som gärna ville vara med framför kameran!

1årsporträtt med namnklossarBusigt bebisporträtt i gungstol

Innan vi dukade fram till tårtan hann vi även med lite klassiska 1årsporträtt på bara lillasyster Malina. Vi har ett stort urval av rekvisita i studion och namnklossarna är väldigt populära bland barnen som besöker oss. Vilket också blir en personlig och fin detalj i bilderna.

Barnet tittar nyfiket på vad som finns inuti den rosa tårtanRosa cake smash

Till sist blev det ett rosa tårtkalas till Malinas stora förtjusning! Tyllkjol, vimplar och hårband finns att låna av oss i studion.

När man bokar en smash the cake får man välja färgtema helt själv. Här kan ni klicka in och läsa mer om smash the cake och se lite inspirationsbilder på olika färgteman.

Varma kramar
Julia

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden