fbpx

Gravidfotograf

Det vackraste jag vet

Ni genomgår just nu bland det häftigaste man kan uppleva, ni bär en liten bebis i magen; det är det absolut vackraste jag vet! En graviditet är något som verkligen måste förevigas med en gravidfotografering och bilderna kommer ni för alltid bära med er, älska och beundra. För mig är det viktigt att fotograferingen är lugn och naturlig! Jag guidar er igenom fotograferingen, hjälper er med poser och ser till att ni blir avslappnade och bekväma framför kameran.

Under din gravidfotografering hos mig kan du välja att ta dina gravidbilder i min fotostudio i Tidaholm, utomhus på ett av mina smultronställen eller bägge delar! Jag rekommenderar att man genomför en gravidfotografering någon gång mellan v. 30-35. Bokar du en gravidfotografering, får du även 50% rabatt på din nyföddfotografering.

Välj paket

När man bokar gravidfotografering hos oss finns det två gravidpaket man kan välja mellan: gravid LYX och gravid standard. Vilket paket passar dig bäst?

Gravid Lyx: 1850 kr

I vårt exklusiva gravidpaket ingår en timmes fotografering och två timmars styling av hår och smink av vår utbildade makeup- och hårstylist. Ni är själva med och väljer hur ni vill bli stylade eller så ger ni henne fria händer. Vi har också stort urval av vackra gravidklänningar och kjolar i alla olika storlekar och färger, som ni får låna till fotograferingen!

Ni får själva välja mellan om ni vill ta era gravidbilder i studion eller utomhus, eller bägge delar. Det är exempelvis väldigt fint med lite mer avklädda bilder i studion med fokus på magen och några bilder med kläder utomhus. Men jag är öppen för förslag och idéer, och ni väljer själva vad ni är bekväma med.

4

Gravid Standard: 850 kr

En vanlig gravidfotografering kostar 850:- där en timmes fotografering ingår och även här får ni låna våra gravidkläder, ta bilderna utomhus, i ateljén eller bägge delar, beroende på vad ni föredrar. Jag väljer mina fotoplatser med stor omsorg och jag har riktiga smultronställen precis runt hörnet vid ateljén där jag vet att vi skapar magiska bilder.

När man bokar en gravidfotografering hos oss får man även sin nyföddfotografering för halva priset. Det är så fint att ta bilder på magen under graviditeten och sedan när bebis tittat ut, ta liknande bilder fast med bebis utanför magen.

En nyhet i vår nya studio, är min fotohörna med sänghimmel, spets och kuddar för en mer lifestyle-inspirerad gravidfotografering.

Inspiration

Här kan ni få inspiration från tidigare fotograferingar.

Följ gärna vår instagram för mer inspiration från våra dagliga fotograferingar.

Scroll to Top

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden