fbpx

Gravidfotograf

Gravidfotografering

Ni genomgår just nu bland det häftigaste man kan uppleva, ni bär en liten bebis; det är det absolut vackraste vi vet! En graviditet är något som verkligen måste förevigas med en gravidfotografering och bilderna kommer ni för alltid bära med er, älska och beundra. För oss är det viktigt att fotograferingen är lugn och naturlig! Vi hjälper och guidar er igenom fotograferingen och ser till att ni blir avslappnade och bekväma framför kameran.

Under din gravidfotografering hos oss kan du välja att ta dina gravidbilder i vår fotostudio i Tidaholm där vi har flera olika bakgrunder att välja mellan, utomhus på ett av våra smultronställen ett stenkast från studion eller bägge delar! Vi rekommenderar att man genomför en gravidfotografering någon gång mellan v. 30-35. Bokar du en gravidfotografering, får du även 50% rabatt på din nyföddfotografering.

Välj paket

När man bokar gravidfotografering hos oss finns det två gravidpaket man kan välja mellan: gravid LYX och gravid standard. Vilket paket passar dig bäst?

Gravid Lyx: 2250 kr

I vårt exklusiva gravidpaket ingår en timmes gravidfotografering och två timmars styling av hår och smink av vår otroligt duktiga, och utbildade makeup- och hårstylist Moa. Ni är själva med och väljer hur ni vill bli stylade eller så ger ni henne fria händer! Vi har också ett mycket stort sortiment av vackra gravidklänningar och kjolar i alla olika storlekar och färger, som ni gärna får låna till fotograferingen!

Ni får själva välja mellan om ni vill ta era gravidbilder i studion eller utomhus, eller bägge delar. Det är exempelvis väldigt fint med lite mer avklädda bilder i studion med fokus på magen och några bilder med kläder utomhus. Men vi är öppna för förslag och idéer, och ni väljer självklart själva vad ni är bekväma med.

Gravidfotografering-Gravidporträtt

Gravid Standard: 1250 kr

En vanlig gravidfotografering kostar 1250:- där en timmes fotografering ingår och även här får ni låna våra gravidkläder, ta bilderna utomhus, i ateljén eller bägge delar, beroende på vad ni föredrar. Vi väljer mina fotoplatser med stor omsorg och jag har riktiga smultronställen precis runt hörnet vid ateljén där vi vet att vi skapar magiska bilder.

När man bokar en gravidfotografering hos oss får man även sin nyföddfotografering för halva priset. Det är så fint att ta bilder på magen under graviditeten och sedan när bebis tittat ut, ta liknande bilder som knyter ihop fotograferingarna med en röd tråd, med bebisen utanför magen.

Portfolio

Här kan ni få inspiration från några av våra tidigare fotograferingar.

Följ gärna vår instagram för daglig inspiration och mer uppdateringar från våra fotograferingar.

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden