Dela

Facebook

Gravidfotografering med Sandra från Skövde

Här kommer ett blogginlägg med så fina bilder från en gravidfotografering jag hade för några veckor sedan med fina Sandra som besökte oss från Skövde. Vi hann med flera olika bakgrunder och ombyten under vår gravidfotografering i studion så det blev stor variation på bilderna. Sandra sa direkt när hon kom in till mig att jag fick helt fria händer med bilderna, vilket jag alltid blir så glad över. Det är så roligt när man får förtroendet att få fria händer och därmed får testa lita nya idéer man har sparat i huvudet – när man får vara lite sådär extra kreativ!

En idé jag haft länge är att testa det här fönsterljuset i studion. Wow säger jag bara! Det blev så effektfullt.

När man besöker oss för en gravidfotografering så hinner vi alltid med olika bakgrunder och ombyten. En del kunder vill ta bilder både i studion och utomhus, vilket man självklart också kan göra, om vädret är på vår sida. Man får självklart även ta med partner eller eventuella storasyskon till fotograferingen. En hel del fyrbenta pälsbarn besöker oss också, vilket vi bara tycker är roligt!

Här är några fler smakprov från Sandras gravidfotografering! Min favorit blev helt klart den med brun bakgrund. Vilken är din favorit?

Gravid_Fotografering_Skaraborg

Vill också passa på att nämna att vi har ett erbjudande till alla våra gravidkunder. Bokar man gravidfotografering hos oss så får man alltid sin nyföddfotografering för halva priset. Vilket alltid är väldigt uppskattat av våra kunder och det är så fint att knyta ihop fotograferingarna med en röd tråd. Ett tips till er som tänkt boka gravid, eller nyföddfotografering. Gör bägge delar! Det är så lätt att man ångrar sig i efterhand och önskar att man tagit de där bilderna.

Just nu har vi några luckor kvar i mars och april för er som har BF till våren men glömt boka gravidfotografering. 

Välkomna med er bokning!
Varma kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden