Dela

Facebook

Gravidfotografering med styling av stylist!

Visste ni att vi erbjuder ett gravidpaket där styling i 2 timmar av hår och smink ingår, av vår utbildade stylist Moa, innan fotograferingen?

Vi kallar det gör Gravid Lyx och alla kunder som bokar vårt gravidpaket lyx, tycker att detta är en otrolig upplevelse! Gravid lyx är ett stolt samarbete med vår otroligt duktiga stylist Moa, som vi jobbat med i flera, flera år. Vi har begränsat med tider att erbjuda för vårt gravidpaket lyx, så tänk på att vara ute i god tid med era bokningar för att garanterat få en ledig tid med styling.

Här ser ni vackra Jelena från Skövde, som strålade under sin gravidfotografering! Hon hade varit hos Moa innan fotograferingen och fått hjälp med styling av hår och smink. Vi hann med flera olika ombyten och olika bakgrunder i studion under hennes gravidfotografering. Vårt gravidpaket lyx är alltid väldigt uppskattat av alla blivande mammor som besöker oss, och de upplever att det är en lyxig upplevelse att få bli bortskämda en stund med styling hos Moa och sedan en mysig och avslappnad fotografering med oss. En upplevelse man aldrig ångrar!

Vi brukar rekommendera att man bokar sin gravidfotografering runt vecka 20 i graviditeten, och att fotograferingen sedan genomförs mellan graviditetsvecka 30-35.

Självklart får även partner och eventuella storasyskon vara med under fotograferingen!

Vi har även ett erbjudande just nu till alla som bokar gravidfotografering! Bokar man gravidfotografering får man sin nyföddfotografering för halva priset! Detta är väldigt uppskattat av våra kunder, och det är väldigt fint att vi får äran att följa familjer först som gravida och sedan när deras lilla underverk tittat ut. Det är väldigt fint att knyta ihop fotograferingarna med en röd tråd och bilder som matchar varandra.

Är ni intresserade av att boka en gravidfotografering, är ni hjärtligt välkomna att maila oss, så berättar vi mer!
Varma kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden