Nyföddbilder med föräldrarnas händer

Dela

Facebook

Nyföddbilder i färg och svartvitt!

Hej på er! Den senaste tiden har vi haft en riktig babyboom inne i studion med många kunder på besök för att ta fina nyföddbilder på deras nyaste lilla familjemedlem. Jag vill bara smita in här lite snabbt för att visa er två underbara bilder från den här lilla tjejens nyföddfotografering där dessa lite mer avskalade, enkla och naturliga nyföddbilder med fokus på bebisen, blev mina favoriter!

Nyföddbilder med föräldrarnas händer

Jag älskar att använda föräldrarnas händer som rekvisita i bilden. Både för att på så vis minnas hur himla små de var, i jämförelse med föräldrarnas händer. Men också för det symboliserar trygghet och kärlek enligt mig. När vi fotograferar så är alla bilder i färg från början, men i varje galleri vi presenterar för våra kunder på bildvisningar, så brukar vi ha med minst en bild i svartvitt. Bara för att visa ett exempel på hur det skulle se ut. Det går lite i trender det där med svartvita foton och vissa bilder blir helt enkelt bara så himla fina i svartvitt. Som bilden nedan!

Medverkar det dessutom storasyskon på fotograferingen kan det också vara en fin detalj att låta ett storasyskon ha med sin hand i bilden. Blir som en familjebild fast med fokus på det nyaste tillskottet helt enkelt. Väldigt fint om ni frågar mig!

Svartvit nyföddbild i fotostudio

Vad tycker ni? Vilken blev eran favorit? Färg eller svartvitt?

Varma kramar
Julia

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden