Dela

Facebook

Fira ettårsdagen med Smash the Cake-fotografering

Att fylla ett år är en milstolpe som förtjänar att firas på ett minnesvärt sätt. En trendig och rolig tradition som blivit allt populärare hos oss på Memories By Julia är Smash the Cake-fotografering – ett sätt att fira ettårsdagen på ett lekfullt och gulligt sätt!

Vad är Smash the Cake?

Smash the Cake är en fotograferingssession där ettåringen får äta och leka med en tårta på sitt eget sätt. Tanken är att fånga de spontana och glädjefyllda ögonblicken som skapas under denna fotografering, när barnen får göra precis som de vill med en egen tårta.

Får man ta vanliga 1årskort också?

Självklart! En smash the cake är uppdelad i två olika delar brukar vi säga. Först en halvtimma med klassiska 1årsbilder utan tårta, och under denna tiden finns det även gott om tid för att även ta syskon- och familjebilder om man vill. Under den andra halvtimman dukar vi fram tårtan och låter barnen gå loss på tårtan!

Vilka färgteman finns att välja mellan?

Ni får välja vilket färgtema ni vill och kommer ni på något nytt färgtema som ni inte ser på vår hemsida, är vi öppna för nya idéer och färger! Här har jag satt ihop ett annat blogginlägg som visar lite olika inspirationsbilder på färgteman inför en smash the cake-fotografering.

Smashthecake-Barnfoto

Vad kostar en fotografering?

Priset för en smash the cake-fotografering är 1500:-. I priset ingår detta:
– 60 min fotografering uppdelad i två olika delar. En del vanliga 1årsbilder och en del smash the cake.
– Tårta i valfri färg. Välj mellan 3 olika designer.
– Lån av vimplar och ballonger
– Lån av tyllkjol, rosetter och hängslebyxor
I denna avgift ingår inga bilder eller produkter utan på er personliga bildvisning efter fotograferingen köper ni sedan de bilder ni förälskar er allra mest i, helt utan köptvång. För en komplett prislista, maila oss!

Är det någon ålder man ska föreviga med sitt barn så är det verkligen åldern 1 år! För att fira det första året och den allra första födelsedagen lite extra.

Välkomna att boka er fotografering!
/ Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden