Syskonporträtt i fine art på brun bakgrund i fotostudio i Skaraborg.

Dela

Facebook

Våra olika fotobakgrunder i vår studio i Tidaholm, Skaraborg.

I vår stora fotostudio på över 160 kvadratmeter finns det över 7st olika fotobakgrunder att välja mellan när man bokar en fotografering hos oss. En del bakgrunder är klassiska fotobakgrunder på pappersrulle, men vissa är handgjorda av oss och därmed unika för just vår verksamhet. Min pappa är snickare och har hjälpt mig bygga ihop egna fotobakgrunder helt utifrån mina idéer och visioner. Här kommer ett litet inlägg om vilka bakgrunder som finns i vår fotostudio!

Gammal Träbakgrund:
Den här bakgrunden är den nyaste av våra träbakgrunden och jag älskar den grå/brundassiga färgen som har drivvedskänsla. Faktum är att plankorna är över 150 år gamla och är ett fynd från min lada hemma på tomten!

på nyföddfotografering hos barnfotografen

Beige Träbakgrund:
Min favorit bland träbakgrunderna som går i en beige ton! Vitmålad men slipad för att få fram lite träfärg i skarvar mm. Denna bakgrunden är jättefin om man fortfarande vill ha ljusa bilder, men vill bryta av med den klassiska studiokänslan.

1årsfotografering med en kund från Örbro på en egentillverkad fotobakgrund av gamla plankor.

Brun Träbakgrund:
Vår första träbakgrund som fortfarande är poppis! Denna bakgrunden går i en varm ton och är jättefin till exempelvis nakenporträtt där bebisarna verkligen framhävs på ett fint sätt, mot den lite mörkare bakgrunden.

Bebisfotografering på en egentillverkad fotobakgrund av gamla, bruna, träplankor.

Vit bakgrund med trägolv:
Vill man bryta av det helvita i studion med något, rekommenderar jag den här bakgrunden där vi lägger fram ett vitmålat trägolv för att bryta av vägg mot golv. Jättefint och tidlöst!

1årig tjej som besökte oss från göteborg för en rosa smash the cake i samband med hennes födelsedag.

Vit bakgrund med gardin:

Min nyaste bakgrund i studion som gjort succé! Bilderna blir otroligt fina och mer lifestyle-inspirerade med gardinen vid sidan.

Syskonfotografering i studion på vit bakgrund med tre pojkar som besökte oss från Karlsborg.

Men framförallt, så får vi så avslappnade och busiga bilder eftersom barnen älskar att leka tittut emellan gardinerna..

Busigt barn som leker med en gardin under en lifestyle-fotografering i Jönköping.

Ja, den här bakgrunden är verkligen en favorit!

Barnfotografering i fotostudio hos Memories by Julia med kund från Lidköping.

Motljusbild:

Ett annat fint sätt att använda hörnan med gardinerna på, är att ta fina motljusbilder. Detta är väldigt fint på tex gravidfotograferingar eller nyföddfotograferingar för att förstärka känslan i bilderna.

Syskonporträtt fotograferat i motljus i fotostudio i Tidaholm hos Memories By Julia.

Brun pappersbakgrund:

En annan favoritbakgrund som blir mer och mer poppis, är vår bruna pappersbakgrund som verkligen skapar ett djup i bilderna med den här varma tonen. Väldigt populär om man vill ha lite mer fineart-känsla i bilderna, eller vid tex personalfotografering.

Syskonporträtt i fine art på brun bakgrund i fotostudio i Skaraborg.

Svart pappersbakgrund:

Ett annat säkert kort som är traditionellt och tidlöst, är vår svarta bakgrund som gör sig väldigt fint i just svartvitt!

Familjeporträtt på svart bakgrund i fotostudio i Skaraborg.

Sist men inte minst,
Tygbakgrunder i regnbågens alla färger:

Här med ett vitt exempel! När man bokar en bebisfotografering i åldrarna nyfödd-7 månader, kan man välja att fotografera bebisen på tygbakgrunder där bebisen ligger mjukt och tryggt på en såkallad beanbag. Det är en stor, mjuk puff som vi fotografer använder för att posera bebisar på. Den liknar en saccosäck! På denna spänner man upp olika tygbakgrunder och på så vis blir det gosigt och tryggt för bebisen att ligga där. Till denna bakgrund kan man därför välja fritt bland över 30 olika tyger jag har i min fotostudio, i regnbågens alla möjliga färger!

Bebisfotografering på vit fotobakgrund i Växjö.

Vilken bakgrund blev eran favorit?
Varma kramar,
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden