9månadersfotografering i studion i Skaraborg

Dela

Facebook

Vilken ålder ska jag föreviga?

”Vilken ålder ska vi föreviga?” frågar många kunder oss på Memories by Julia.

Det händer ju så otroligt mycket under barnens första år. Från att vara helt beroende av föräldrarna och sova mest hela dagarna, till att kunna krypa, gå och säga några ord. På bara 365 dagar. Helt galet egentligen. Ett år som går så fort och så många milstolpar att föreviga! Just därför är det så viktigt att föreviga det första året med professionella och riktigt fina bebisporträtt som blir minnen för livet. Många tycker dock det är svårt att bestämma sig för vilken ålder man ska föreviga. Det finns egentligen ingen ålder som är bättre rent fotomässigt utan allt handlar om vilken typ av bilder just ni fattar för. Så här har jag gjort en liten sammanställning till er som behöver lite hjälp på traven.

NYFÖDD – Ni har nyss blivit föräldrar till detta lilla knyte och just såhär pytteliten som er bebis är just nu. Kommer han/hon vara en så kort period. Nyföddfoto är så fint om man verkligen här och nu, vill pausa den allra första bebistiden.

Familjefoto under en nyföddfotografering.

3-4 MÅN – I den här åldern har de flesta bebisar blivit lite stadigare i nacken och vi kan nu få fina vakenkort. Har vi tur, kan vi till och med fånga ett och annat leende. De är fortfarande små bebisar och vi får egentligen en mer vaken variant av nyföddbilder.

Bebisfotografering med 4månaders bebis i studion

6-8 MÅN – En ljuvlig ålder där de flesta barn hunnit bli stadiga i kroppen, lärt sig sitta och tom kanske krypa. En väldigt klassisk ålder att föreviga. Vid den här åldern börjar mycket personlighet lysa igenom bilderna!

9månadersfotografering i studion i Skaraborg Bebis i studion under en barnfotografering.

1 ÅR – Har man inte förevigat sitt barn någon gång under det första året måste man boka en 1årsfotografering för att knyta ihop det första året. Väldigt kul att få bilder i lite mer action i den här åldern, tex om barnet lärt sig gå, klappa händerna med mer. Sen har vi ju även vår populära variant på 1årsfotografering smash the cake, där vi blandar mer traditionella 1årsbilder med avslappnade bilder med mycket bus.

Barnfotografering med Noah från Jönköping Glad kille som smashar grön tårta under en 1årsfotografering

Under alla fotograferingar får man helt kostnadsfritt även passa på att ta syskon- och familjebilder. Det tycker vi bara är roligt, och nästan ett måste när man ändå går till fotografen.

Syskonfotografering med tre barn från Tibro Familjefotografering med mamma och barn från Örebro

Tänk på att ni måste boka er fotografering med god framförhållning. Vi har nu bara ett begränsat antal lediga tider kvar innan jul och bokar för fullt våren och sommaren 2024.

Varma kramar
Julia

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden