Liam på 1årsfotografering i studion där han leker tittut i gardinerna

Dela

Facebook

Barnfotografering med Liam från Skövde

Jag måste bara smita in här och visa er de här fantastiskt fina bilderna från Liams barnfotografering förra veckan. Den här lilla killen har vi fått följa under hans första år, först med en nyföddfotografering när han var någon vecka gammal och nu ett år senare, med en klassisk 1årsfotografering i studion. Föräldrarnas önskemål var att Liams barnfotografering skulle gå i samma tema som hans nyföddbilder, ljus bakgrund med inslag av lite beiga toner.

Liam på 1årsfotografering i studion där han leker tittut i gardinerna Bebisporträtt under en 1årsfotografering

Vi började med min nya bakgrund i studion som alla barn verkligen älskar! Det är gardinerna som hänger på min vita bakgrund. Här är det många barn som älskar att leka tittut och barnbilderna blir så genuina och härliga. Jag fullkomligt älskar klädvalet som Liams föräldrar gjorde till hans barnfotografering och vill tipsa om den ifall någon ska besöka oss framöver och har idétorka kring klädval. Newbie har massor av fina, tidlösa kläder till både pojkar och flickar som passar vår bildstil. Mjuka, fina färger med texturer och neutrala tryck.

Barnfotografering med Liam i Skaraborg Barnfoto i Skövde

Vit bakgrund med enkel rekvisita går alltid hem och blir väldigt tidlöst under en barnfotografering. Passar också in i de allra flesta hem när de fina tavlorna ska upp på väggen! Men självklart har vi fler bakgrunder att välja mellan, närmare bestämt 6 st olika och här har jag gjort ett blogginlägg om våra olika bakgrunder som ni gärna får kika in om ni är nyfikna på vårt utbud.

Psst! Glöm inte att vi bokar vår och sommar för fullt så var gärna ute i god tid med era bokningar om ni tänkt besöka oss under året!

Vi hörs snart igen!
Varma kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden