Nyfödd bebis sover och håller om en nalle under en nyföddfotografering i en fotostudio.

Dela

Facebook

Föreviga barnets första år!

Varför är det så viktigt att föreviga barnets första år egentligen? Faktum är att det händer så otroligt mycket i barnens utveckling under just det första året. Från att vara alldeles nyfödd, så där pytteliten till att på bara 365 dagar lära sig prata, krypa eller till och med gå. Just precis därför är det så otroligt viktigt att besöka en professionell fotograf under bebisens första år. För att pausa tiden lite grann.

Nästan alla kunder som besöker oss för nyföddfotografering, besöker oss också 365 dagar senare, för en 1årsfotografering eller smash the cake. Vi förstår varför, och är glada över att våra kunder också förstår värdet av att gå till en fotograf under barnets första år. Det är otroligt fint att knyta ihop det första året med nyföddbilder och ettårsbilder som går i samma stil, lite som en röd tråd. Speciellt när man hänger dem på väggen bredvid varandra och bilderna går i samma stil och matchar varandra.

Här ser ni ett fint exempel på detta från Arvids nyföddfotografering och smash the cake i samma tema:

Nyfödd bebis sover och håller om en nalle under en nyföddfotografering i en fotostudio. Barnfotografering med tårtkalas under barnets första år.

Vi tycker det är fantastiskt att få följa våra kunder genom livet och få träffa familjen flera gånger, se barnens utveckling och föreviga bilder som blir så värdefulla minnen. Vi har därför tagit fram någonting som vi kallar för stamkundsrabatt. 

Besöker man oss mer än en gång under ett år, får man den andra fotograferingen för halva priset! Många av våra kunder tar del av detta erbjudande till exempelvis gravid- och nyföddfotografering, eller nyföddfotografering och smash the cake. Är man återkommande kund till oss, men det har gått mer än ett år sedan senaste besöket, erhåller man istället 20% rabatt på sin fotografering. Ett litet tack från oss till er, för att vi får äran att följa er, om och om igen! Det är den finaste recensionen man kan ge sin fotograf.

Varma kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden