Nyföddfotografering med Hollie och Charlie från Jönköping.

Dela

Facebook

Föreviga bebisens första år

Så otroligt mycket det händer under bebisens första år. Därför tycker vi det är så fint när man bokar både nyföddfotografering och 1årsfotografering, för att på något sätt liksom knyta ihop säcken och föreviga utvecklingen under barnets första år. Från att vara så så liten, till att lära sig krypa, prata några ord och klappa händerna.

Kan ni tänka er att det är ett år mellan dessa bilder? Mindre än 365 dagar? Helt otroligt egentligen vad som händer under bebisens första år! Syskonkärleken mellan Hollie och Charlie består och det är så fint att även se storasyskonens utveckling, när vi får föreviga familjer såhär flera gånger. Det händer väldigt mycket med dem också på ett år.

Nyföddfotografering med Hollie och Charlie från Jönköping.

Fotograf som tar barnbilder i Jönköping.

När man bokar 1årsfotografering kan man välja att antingen boka en klassisk barnfotografering där man väljer om man vill ta bilder i studion med olika bakgrunder, eller utomhus. Eller varför inte boka vårt populära koncept smash the cake!

Dessutom får man barnets 1årsfotografering för halva priset om man besökte oss för nyföddfotografering! Just därför passar många kunder på att föreviga bägge delar, vilket verkligen blir otroligt fina minnen för livet.

Vi tar just nu emot bokningar från februari och framåt. Vissa veckor i vår / sommar är princip redan fullbokade redan, så vi påminner er om att vara ute i god tid med era bokningar. Vi rekommenderar att man bokar sin tid för fotografering 3-6 månader i förväg.

Välkomna med eran bokning för 2024!

Varma kramar
Julia

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden