Gravidfotografering i studio med storasyskon i Skaraborg.

Dela

Facebook

Gravidfotografering med storasyskon i Tidaholm, Skaraborg

Det har varit fullt upp med massor av fotograferingar såhär innan jul! Kunder från olika delar av Skaraborg, Lidköping, Kvänum, Jönköping, Göteborg, Linköping och Stockholm! Det är så kul att få träffa alla familjer och skapa värdefulla minnen.

Här kommer två tjuvkikar från en mysig gravidfotografering som jag hade för någon vecka sedan, där världens stoltaste storasyster var med! Den här storasystern har jag dessutom fått äran att föreviga både när hon låg i mammas mage, som nyfödd och 1åring. Att jag nu får den stora äran att följa familjen på samma resa en gång till, betyder så mycket!

Gravidfotografering i studio med storasyskon i Skaraborg.

Många som funderar på att boka en gravidfotografering hos mig, brukar fråga om man får ha med partner och syskon på fotograferingen. Självklart går detta jättebra och under en timmas gravidfotografering hinner vi med olika typer av bilder. Så man hinner få både bilder på alla tillsammans, men även lite på bara mamma och den fina bebismagen.

Motljusbild under gravidfotografering i Skövde.

Jag bara älskar den här bilden! Där det bara lyser i storasysters ögon av förväntan och lycka. Så fantastiskt och vilka fina minnen detta blir för familjen.

Nästa gång jag träffar den här familjen är i början av nästa år när deras lilla familjemedlem kikat ut. När man bokar en gravidfotografering hos oss får man alltid sin nyföddfotografering för halva priset. Många av våra kunder passar nämligen på att föreviga både gravidmagen och sen den nyfödda bebisen med en nyföddfotografering! Det är väldigt fint att göra bägge delar och dessutom knyta ihop bilderna med en röd tråd. Som bilden ovan till exempel. Den brukar vi alltid ta när bebis kikat ut också. Väldigt fint med en ”före” och ”efter”-bild på bebisen i magen och utanför.

Ser så mycket fram emot nyföddfotograferingen och få föreviga fina syskonbilder med den här förväntansfulla storasystern!

Hörs snart igen!

Varma kramar,
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden