Inramat nyföddporträtt med vacker handgjord träram.

Dela

Facebook

Senaste smakproven från ramverkstaden

Nu var det ett tag sen jag kikade in här och vi har helt enkelt fullt upp i vår absoluta högsäsong innan jul! Judith jobbar på för fullt i vår alldeles egna ramverkstad med att få färdigt alla fina leveranser innan jul. Årets julklapp är helt klart något platt, hårt och något som kommer beundras i generationer framöver!

Inramat nyföddporträtt med vacker handgjord träram.

I vår ramverkstad lägger vi ner stor omsorg och kärlek på våra produkter, vilket gör att de har det där lilla extra! Det är ett gediget hantverk som vi är så stolta över. Vi bearbetar, monterar och producerar produkterna själva, helt enkelt för att kvalitén är det viktigaste för oss. Arbetet i ramverkstan är det som jag är mest stolt över att jag utvecklat under mina tio år som entreprenör! Känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda detta fina hantverk som vi vet kommer hålla i så många generationer.

Vi älskar när ni tar med egen rekvisita till fotograferingen så era bilder blir så där extra personliga för just er. Här var önskemålen lite mer cowboy-tema på denna nyföddfotografering och jag bara älskar resultatet som Angelica skapade. Tillsammans med rätt val av ram kommer den här tavlan bli magisk hemma på väggen hos familjen.

Fotocollage med nyföddbilder med stilren trälist tillverkad i vår ramverkstad.

En av våra mest populära produkter är våra fotocollage av olika slag. De finns med olika designer och utföranden, där antalet bilder och storleken på bilderna varierar. Ett väldigt fint sätt att få upp fler bilder på väggen! Här är ett fint exempel där ramen verkligen lyfter och ger tavlan det lilla extra.

Lyxiga och specialdesignade julkort med kuvert.

Vi håller också på att färdigställa alla fina julkort från våra julkortsfotograferingar som blev en succé i år med över 50st familjer inne i studion för att säkra årets julkort. Här ovan får ni en tjuvkik på årets design!

Hörs snart igen! 
Varma kramar
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden