inramad tavla med handgjord ram från nyföddfotografering

Dela

Facebook

Vi skapar fotoprodukter som passar just ditt hem!

Investera i fotoprodukter med hög kvalité!

Har du funderat på att besöka en fotograf och är osäker på om fotoprodukter är något för dig? Idag tänker tyvärr de flesta att man enbart vill ha digitala filer, men låt mig förklara varför ni helt enkelt ska värdesätta fotoprodukterna högre än de digitala filerna!

inramad tavla med handgjord ram från nyföddfotografering

Jag älskar att åka hem till min mormor på 93 år, äta hennes hembakta sockerkaka samtidigt som vi sätter oss i hennes soffa och bläddrar igenom fotoalbumen från hennes liv. Hon visar hennes barndomshem, när hon besökte fotografen som 20åring för att ta fina porträttbilder på sig själv och till sist kommer vi till våra bebisporträtt som jag och mina syskon tog hos Siewert i Hjo när vi var små. Alla förevigade i samma ålder, 8 månader. Mamma har våra porträtt hängandes på väggen hemma, likaså pappa och min mormor. Hemma hos mig ligger ett litet vackert blädderalbum med mina bebisporträtt, som min lilla Olle på tre år nu älskar att titta i. 

När jag började min resa som fotograf för tio år sedan sålde jag inga fotoprodukter alls. Jag levererade enbart digitala filer och jag levererade dem på på cd-skivor. Jag printade dessutom en bild från fotograferingen på en klisteretikett som jag sedan fäste på alla cd-skivor för att göra dem mer personliga. Sen satte jag mig i min pyttelilla oranga peugeot, min allra första bil, och körde omkring i Skaraborg och levererade cd-skivor i kunders brevlådor. Idag kan du i princip inte ens köpa en dator som har cd-läsare. 

Något år senare uppgraderade jag mig och levererade istället digitala filer på usb-stickor. Jättefina i trä, med min logotype inristat på usb-minnet. När jag köpte min nyaste dator här för några månader sedan, finns det inte en endaste USB-port på datorn och jag kan inte läsa några USB-minnen på varken min bärbara eller stationära dator längre. 

Men de där fotoprodukterna hos mormor, som är närmare 100 år gamla, håller fortfarande. 

fotoprodukter med hög kvalité

Vår egna ramverkstad

För 7-8 år sedan fick jag mig en tankeställare och jag kände att jag ville leverera något mer till mina kunder. Något extra. För mig var det en sorg att ge kunden digitala filer och sedan höra från kunderna flera år senare att bilderna fortfarande bara låg på en hårddisk hemma i kassaskåpet. ”Ja, för där gör dom ju nytta” – tänkte jag. Nej, jag vill ju att kunderna ska titta på bilderna, varje dag! En fotografering är ju dessutom någonting som mina kunder investerar mycket pengar i. Ännu större anledning att beundra bilderna!

Jag gjorde därför en stor investering i bolaget och byggde om till egen ram- och printverkstad och började göra våra egna handgjorda fotoprodukter. Det känns extra fint att säga att de produkter som vi erbjuder är handgjorda och tillverkade av oss i studion. På så sätt kan vi också garantera kvalitén hela vägen! 

Vi har dessutom under dessa år byggt upp ett stort sortiment och har produkter för alla inredningsstilar och hem. På din personliga bildvisning efter fotograferingen, får ni dessutom skräddarsy era egna produkter så de passar just ert hem. Bland annat så har vi över 100 olika ramprover att välja mellan om man vill ha ett inramat porträtt från sin fotografering. 

handgjord collagetavla av barnfotograf

Så nu till frågan som ni alla bör ställa er:

Hur vill du minnas bilderna från er fotografering? En serie i ett fotoalbum att bläddra i, som du själv har från din bebisfotografering när du var liten? Eller vill ni se eran busiga familjebild stort på väggen, i en vacker handgjord, svensktillverkad ram som matchar inredningen i vardagsrummet?

Vi är otroligt stolta över det gedigna hantverk vi lägger ner i vår ramverkstad, och vi älskar att skapa minnen som vi vet håller i generationer.

Följ oss gärna på Instagram där vi mer dagligen uppdaterar från arbetet i studion och ramverkstaden.

brun rustik handgjord träram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden