Släktfotografering utomhus bland höstlöv med familj från Växjö, Småland.

Dela

Facebook

Varför ska jag boka en släktfotografering?

Vilka otroliga minnen jag skapade med den här familjen när de besökte mig för en släktfotografering för några veckor sedan. Familjen åkte från Småland, Växjö och Lessebo för att komma till mig i Tidaholm för en utomhusfotografering.  Det var en sån där perfekt höstdag när solen sken, löven fortfarande var kvar på träden och värmen var kvar i luften fortfarande.

Min absoluta favoritbild från fotograferingen blev den här. Äldst och yngst. Gamlamormor med lilla barnbarnsbarnet som bara är några månader gammal. Tänk vilka fina bilder vi skapade som den här familjen kommer bära med sig för alltid!

Generationsbild utomhus på hösten med gamlamormor och barnbarnsbarn.

En släktfotografering är alltid en väldigt uppskattad present att ge bort till den äldre generationen som har allting och som inte önskar sig något särskilt vid jul och födelsedagar. Bilderna blir dessutom värdefulla minnen för barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Tänk på att bilder är en av få saker som ökar i värde för varje dag som går.

Släktfotografering utomhus bland höstlöv med familj från Växjö, Småland.

Under en släktfotografering hinner vi alltid ta flera olika sorters konstellationer. Allt beroende på vad ni som besöker mig, har för önskemål. Det är väldigt fint att passa på att ta någon fin bild på alla tillsammans, men också på äldst och yngst, mor- och farföräldrar ihop med barnbarnen och familjevis.

Lekfull familjefotografering med busiga barn.

Som specialiserad familjefotograf och med över 10 års erfarenhet i bagaget så leker vi alltid fram äkta uttryck så barnen (och ni föräldrar!) tycker att fotograferingen blir en rolig upplevelse! På så vis får vi äkta och genuina familjebilder med en härlig avslappnad känsla. Nog kan jag säga att en extra merit i bagaget är att jag har två små barn själv, i åldrarna 1 och 3 år. Tack vare Olle och Melker har jag nu ännu mer erfarenhet (& förståelse!) för hur små barn kan vara envisa, men att man 9 av 10 gånger kommer runt det med att busa och leka med dem.

Porträtt på farmor och farfar med sina barnbarn.

Min favoritårstid för utomhusfotograferingar är just på hösten! Jag älskar de mjuka, jordnära färgerna som blir i naturen och detta är så fint att fånga upp med jordnära toner på kläderna så som den här familjen gjorde. Här har jag skrivit ett annat blogginlägg om hur man ska tänka när man väljer kläder till sin fotografering! Den här platsen som vi fotograferade på är ett riktigt smultronställe i Tidaholm som är väl värt ett besök om ni har vägarna förbi, speciellt om ni gillar att vandra. Då det här är en mycket fin vandringsled utmed Tidan som rinner genom Tidaholm.

TIPS! Vill passa på att tipsa om att vi säljer presentkort i valfritt belopp, som vi dessutom gärna postar hem till er om ni bor en bit bort från Tidaholm. Gå ihop, flera stycken i familjen och köp ett presentkort på en släktfotografering att ge bort till den äldre generationen nu till jul. Det kommer bli värdefulla minnen för er allihopa och något ni inte kommer att ångra.

Ha en fin kväll!

Varma kramar 
Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen

Kontakta oss

Skicka in din förfrågan så återkommer vi inom kort

Häng med!

Bli först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden